BUURT

Middels deze pagina tracht het Bestuur de buurt op de hoogte te houden van de activiteiten op Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: praeses@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

Activiteiten april en mei 2017

De grote evenementen die de komende twee maanden op het programma staan zijn:

Zaterdag 8 april: Ouderdag

De ouders van onze eerstejaarsleden zullen die dag kennis komen maken met Njord. Dit vindt allemaal overdag plaats met een afsluitende barbecue.

Donderdag 13 april: SjaCie feest

Voor onze eerstejaarsleden zal er een feest gehouden worden op Njord. Hier geldt de regel dat het om 23.00 uur buiten stil is. Bovendien zullen we mensen gedoseerd naar buiten laten gaan om zo overlast proberen te voorkomen.

Donderdag 11 mei: Lent Event

Tijdens het evenement zal er tussen 19.00 uur en 00.00 uur binnen in de zaal versterkte muziek zijn. Wij zullen de deur van de zaal gesloten houden en leden Njord via een andere deur laten betreden. Zo hopen we dat u zo min mogelijk overlast ondervindt aan de muziek.

Dinsdag 30 mei: NjoLaSka

De lenteleden zullen die avond strijden tegen de lenteleden van Laga uit Delft en Skadi uit Rotterdam. Deze wedstrijd vindt plaats op het Galgewater. Ook hier zal het om 23.00 uur buiten stil zijn.

Verder zullen er in de maanden april en mei enkele kleine evenementen plaatsvinden. We verwachten niet dat u hier overlast aan ondervindt, maar we delen de data graag.

Woensdag 5 april

Vrijdag 7 april

Woensdag 12 april

Vrijdag 14 april

Vrijdag 28 april

Zondag 30 april

Zaterdag 6 mei

Zondag 14 mei

Donderdag 18 mei

Vrijdag 26 mei