BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

Maart – april 2018

Inmiddels is het wedstrijdseizoen begonnen, wat betekent dat de roeiers vanaf nu bijna elk weekend de boot in stappen ergens op een wedstrijdbaan in Nederland om te strijden tegen andere studenten roeiverenigingen. Doordeweeks is het daarom druk op het Galgewater omdat er hard getraind wordt voor die wedstrijden. Het aantal evenementen neemt daardoor af; het is nu vooral het roeien waar de focus op ligt.

Graag breng ik u op de hoogte van een aantal evenementen dat de komende maanden nog gepland staat:

  • Op 8 maart organiseert Njord een borrel waarop muziek wordt gedraaid. De borrel begint rond 18:00u en er zal vanaf 21:00u muziek gedraaid worden.

Voor dit evenement heeft de gemeente Leiden ons een vergunning verleend. Indien u vragen heeft hierover kunt u Pieta Vis bereiken op 06-10003579.

  • Op 31 maart organiseert Njord een voorjaarsdag voor haar Oud leden. Er zal geen muziek worden gedraaid, maar het zal wel de hele dag druk zijn op het terrein van Njord. De dag gaat over in een borrel dus ook ’s avonds zullen er mensen op Njord zijn.
  • Op 13 april organiseert Njord een feest om te vieren dat een paar belangrijke wedstrijden erop zitten. Hopelijk kunnen tegen die tijd genoeg overwinningen gevierd worden!

Voor dit evenement heeft de gemeente Leiden ons een vergunning verleend. Indien u vragen heeft hierover kunt u Pieta Vis bereiken op 06-10003579.