CARRIEREDAGEN

Een vliegende start van je carrière

Contact bedrijven

Njord Talks

Het moment is eindelijk daar! Woensdag 1 december trapt de Carrièrecommissie af met NjordTalks. Houd allemaal deze woensdag vrij voor een avond met interessante sprekers in TedTalk stijl. Als kers op de taart zit er een heerlijk diner inbegrepen. Informatie over de sprekers en aanmeldingen volgt snel.

Over de carrièredagen

Njord verenigt ambitieuze studenten die tijdens en na hun studententijd allemaal hun eigen weg gaan. Daar gaan keuzes aan vooraf die niet altijd even gemakkelijk zijn. Wat wil ik na mijn studie doen? Wat wil ik bereiken? Waar liggen mijn talenten en interesses? Om voor onze leden de keuze voor een bepaalde carrière te vergemakkelijken en een brug te slaan tussen student en arbeidsmarkt, wordt jaarlijks voor en door Njordleden de carrièredagen georganiseerd. In de eerste week van mei 2021 vindt de volgende editie van de Njord carrièredagen plaats. Tijdens deze week vol lezingen, workshops, inspirerende verhalen en interessante gesprekken staan het bieden van perspectief op al dat de toekomst te bieden heeft, verbinding en ontplooiing centraal.

K.S.R.V. Njord

Njord is de Koninklijke studentenroeivereniging van Leiden, met bijna 900 leden en jaarlijks 280 eerstejaars zijn we in Leiden een van de grootste studentenverenigingen van Leiden. Roeien staat bij Njord altijd op de eerste plek, maar wij vinden het ook belangrijk dat leden zich op sportief, sociaal en intellectueel vlak kunnen ontwikkelen.

Externe evenementen

Door het jaar heen worden veel grote evenementen georganiseerd zoals een Nationaal Kampioenschap, het Dameslustrum en een carrièredagen. Hiervoor zijn we altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.