EL CID

Van 14 tot en met 18 augustus 2017 vindt de Leidse Introductieweek, de EL CID, plaats. Kom een kijkje nemen op Njord en ontdek hoe het is om je studententijd te combineren met sport en gezelligheid op de oudste studentenroeivereniging van Nederland! Ook dit jaar is er weer veel te doen op Njord. Kom langs voor het pannenkoekenontbijt, om een stukje te roeien of om een rondleiding te krijgen. Elke dag zijn er leuke activiteiten zoals de Cocktailavond op maandag en de legendarische karaoke-avond op dinsdag. Ook het Njordfestival op woensdag en het ‘Roeiers Feesten Beter’-feest op donderdag beloven weer drukbezocht te worden, dus wees er op tijd bij! Elke dag kunt u zich tot 20:00 uur inschrijven bij onze Introductiecommissie, waarna de loting op deze site te zien is. Voor meer informatie kunt u de facebookpagina in de gaten houden of een mail sturen naar ic@njord.nl.

 

Njordhuizen

Op zoek naar een slaapplaats voor tijdens de EL CID? Njord beschikt over een groot aantal ledenhuizen in het centrum van Leiden waar je  kunt overnachten. Wil je de Njordleden beter leren kennen en ervaren hoe het is om te leven in een echt studentenhuis? Meld je dan aan door een mail te schrijven naar ic@njord.nl met wat informatie over jezelf.

 

Lid worden

Ben jij al overtuigd van al het moois dat Njord heeft te bieden? Zie je jezelf al hard roeien over het prachtige Galgewater? Is jouw hart al lichtblauw gekleurd? Tijdens de EL CID zal het inschrijven voornamelijk plaatsvinden op Njord, dus kom direct langs en schrijf je in!

 

Loting

Wegens het grote aantal aanmeldingen wordt op Njord tijdens de EL CID-week een dagloting gehanteerd. Dit betekent dat je tot 20:00 meeloot voor die dag. Elke avond kun je vervolgens vanaf 22:00 uur op deze site de uitslag van de loting van die dag terugvinden. Mocht je niet ingeloot zijn, dan loot je de volgende dag automatisch weer mee!

 

Programma

Aan het programma voor de EL CID week 2017 wordt op dit moment nog gewerkt!