EL CID

Van 12 tot en met 16 augustus 2019 vindt de Leidsche Introductieweek, de EL CID, plaats. Tijdens deze week kun je kennis maken met de oudste studentenroeivereniging van Nederland en kun je zien hoe wij (top)sport met een mooie studententijd combineren! Zo kun je langskomen om je eerste halen in een boot te komen maken, te genieten van ons befaamde pannekoekenontbijt maar natuurlijk ook voor een rondleiding over ons prachtige terrein en gebouw aan het Galgewater. Verder zijn er elke dag leuke activiteiten zoals de karaoke-avond op dinsdag en zullen we royaal-escaleren op ons donderdagavondfeest. Hoogtepunt van de week is het epische Njordfestival op woensdag, iets dat je zeker niet mag missen! Elke dag zijn de inschrijvingen tot 20:00 geopend, waarna de loting die avond nog op de site te vinden is. Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar ic@njord.nl en volg ons vooral via instagram (@elcidnjord) en facebook (EL CID op Njord) voor alle laatste updates!

 

Njordhuizen

Op zoek naar een slaapplaats voor tijdens de EL CID? Njord beschikt over een groot aantal ledenhuizen in het centrum van Leiden waar je  kunt overnachten. Wil je de Njordleden beter leren kennen en ervaren hoe het is om te leven in een echt studentenhuis? Meld je dan aan door een mail te schrijven naar ic@njord.nl met wat informatie over jezelf.

 

Lid worden

Ben jij al overtuigd van al het moois dat Njord heeft te bieden? Zie je jezelf al hard roeien over het prachtige Galgewater? Is jouw hart al lichtblauw gekleurd? Tijdens de EL CID zal het inschrijven voornamelijk plaatsvinden op Njord, dus kom direct langs en schrijf je in!

 

Loting

Wegens het grote aantal aanmeldingen wordt op Njord tijdens de EL CID-week een dagloting gehanteerd. Dit betekent dat je tot 20:00 meeloot voor die dag. Elke avond kun je vervolgens vanaf 22:00 uur op deze site de uitslag van de loting van die dag terugvinden. Mocht je niet ingeloot zijn, dan loot je de volgende dag automatisch weer mee!

 

Programma

Aan het programma voor de EL CID week 2019 wordt op dit moment nog gewerkt!