Catering

Tijdens de Njord Najaarswedstrijden hoef je niet verlegen te zitten om wat te eten en te drinken! We hebben een uitgebreide catering voor deelnemers, bezoekers en iedereen die maar wil gefaciliteerd. Kom lekker genieten van een burger, een biertje of al het andere lekkers dat we hebben onder het genot van hitjes van onze DJ’s!

Er zal na de wedstrijd geen feest zijn, maar de tap en catering zijn open tot 19:00 uur. Blijf dus vooral nog even hangen voor een lekkere borrel!

OV

Vanuit richting Rotterdam
Stoptrein Delft Zuid, ongeveer 13 minuten lopen:
Neem de trap het viaduct op (Kruithuisweg) en boven linksaf slaan
Neem na 600 meter links de trap omlaag naar de Rotterdamseweg. Beneden gaat u naar rechts (noordelijke richting) langs de Rotterdamseweg. Na 500 meter ziet u links het toegangshek van Lijm & Cultuur.
Of met buslijn 40 of buslijn 69 vanaf station Delft. Uitstappen halte TU-Mekelpark.
Of met buslijn 40 vanaf Station Rotterdam Centraal. Uitstappen halte TU-Mekelpark.

De Cornelis Drebbelweg uitlopen. Aan het einde linksaf de Rotterdamseweg op. Na 200m ziet u het toegangshek van het terrein van Lijm & Cultuur.

OV

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag
Stoptrein Delft Zuid, ongeveer 13 minuten lopen (zie beschrijving vanuit richting Rotterdam).

Of met buslijn 40 of 69 vanaf station Delft. Uitstappen halte TU-Mekelpark (zie beschrijving vanuit richting Rotterdam).

Auto

Neem afslag ‘Delft Zuid’ vanaf de A13. U bent op de Kruithuisweg, neem nu de afslag naar de ‘TU-wijk’. Ga aan het einde van de afslag links (de Schoemakerstraat) en aan het einde van deze straat met de bocht mee naar rechts. Neem de tweede zijstraat links (de Mekelweg) en de eerste rechts (de Kluyverweg). Parkeer uw auto aan het eind van de Kluyverweg, direcht na het hoge blauwe flatgebouw (Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek) op de aldaar aanwezige parkeerplaats.
In de hoek van deze parkeerplaats kunt u via het schelpenpad en het fietspad doorsteken richting Lijm en Cultuur.