DAMESCHDISPUUT DER WALKUREN

walkuren logo

Damesch dispuut der Walkuren heeft al 10 verjaardagskaarsen uit mogen blazen en is daarmee het oudste dispuut der K.S.R.V. Njord. Een leeftijd waar de Walkuren trots op zijn, maar wat slechts het begin is van een bruisende Walkuren toekomst.

De Walkuren zijn vernoemd naar de wonderschone en heldhaftigste strijders van oppergod Odin uit de Noordse mythologie. Dit heeft zich in ons dispuut vertaald als een groep Leidsche dames die onderling enorm verschillen, maar juist daardoor goed bij elkaar passen. Vlotte tantes, ambitieuze dames, wilden meiden, levensgenieters: niets is de Walkuren te gek! We zijn een dispuut dat zich niet alleen inzet voor de vereniging, maar ook voor elkaar.

Walkuren zijn vaak te vinden op dinsdagborrels, organiseren onvergetelijke feesten en diners en zijn verder goed vertegenwoordigd in commissies en fanatieke roeiploegen. Daarnaast is er de disputenavond op donderdagavond; een avond waarop Walkuren samen komen om te eten en drinken tot in de late uurtjes. Een avond van ontspanning en lol tussen het studeren, feesten, en roeien door.

Wilt u meer weten over deze fantastische vriendengroep of weten hoe u lid kunt worden van de Walkuren? Schroomt dan niet en neem contact op!