BEDRIJFSACHT

Al geruime tijd bestaat er de mogelijkheid voor bedrijven om bij Njord te roeien. Binnen een bedrijf of een afdeling wordt een ploeg van acht of meer personen gevormd, waarbij zowel heren-, dames-, als gemengde ploegen tot de mogelijkheden behoren.

Onder begeleiding van ervaren coaches wordt er een zelf te bepalen aantal keren getraind. Dit kan overdag, na kantooruren of in weekenden zijn. Afhankelijk van de ploeg kunnen wij ook zorgen voor een ervaren stuurman of vrouw en eventueel een ervaren roeier om een keer mee te roeien.

Een bedrijfsacht kan incidenteel of op frequente basis te water gaan. Het is mogelijk om hiervoor een boot uit de loods van Njord te gebruiken of te voorzien in een eigen boot. Het laatste houdt in dat u zelf een acht of vier koopt, welke vervolgens de bedrijfsnaam kan dragen, die in beheer wordt gegeven van de K.S.R.V. Njord. Wij zullen zorg dragen voor onderhoud, maar mogen daarnaast ook ploegen laten trainen in deze boot. Het spreekt voor zich dat deze boot vervolgens op ieder moment beschikbaar zal zijn voor uw bedrijfsacht of vier.

Bedrijfsachtencompetitie
Na een dag hard werken is bedrijfsroeien een uitstekende bron van energie om de batterij weer op te laden. Buiten op het water samen roeiend bezig zijn met uw collega’s verstrekt de teamgeest. Bij roeien komt het aan op discipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme om uw bedrijfsploeg voor te bereiden op een topprestatie bij bedrijfsroeiwedstrijden.

Wedstrijden zijn een goede mogelijkheid om de krachten tussen de diverse bedrijfsploegen te meten, waarbij echter ook het sociale aspect een belangrijke plaats inneemt. Om deze onderlinge roeicontacten te verbeteren, is er een landelijke bedrijfscompetitie opgezet. De uiteindelijke winnaar mag zich Nederlands kampioen bedrijfsroeien noemen en ontvangt de daarbij behorende wisselbokaal.

Naast dit competitieve element is bedrijfsroeien ook gezellig met alle deelnemende roeiers borrelen na een inspannende roeidag, waarbij de pijn van de blaren snel wordt vergeten.

Wilt u met uw bedrijfsploeg deelnemen? Neem dan contact op met extern@njord.nl en schrijf dan kunt u nog dit jaar meedoen met het kampioenschap meeroeien.