ZAKELIJK

ZAKELIJK

Op Njord willen we onze leden laten ontwikkelen op sportief, sociaal en natuurlijk intellectueel vlak. Daardoor is Njord als vereniging niet alleen afhankelijk van haar actieve leden, maar ook zeker van samenwerkingen met het bedrijfsleven. Njord lijkt qua mentaliteit veel op het bedrijfsleven. Dat ziet u terug in het gezamenlijk toewerken naar het hoogst mogelijke doel. Roeiers, en met name wedstrijdroeiers, trainen dagelijks keihard om het beste te zijn in wat zij doen. Daarnaast wordt er in verschillende commissies hard gewerkt om Njord naast een studentenroeivereniging ook een plek te maken waar de leden zich organisatorisch als sociaal kunnen verbinden.

Om dit alles mogelijk te maken gaat Njord samenwerkingen aan met het bedrijfsleven via een aantal platforms. U bedrijf kan goed profiteren van onze exposure- en ­recruitmentmogelijkheden.

Kijk vooral naar de mogelijkheden van de Njord Bussiness Club als u uw naamsbekendheid bij studenten, ouders en/of oud-leden wil vergroten. Deze commissie houdt zich bezig met nieuwe samenwerkingen met kleine en grote bedrijven. De verschillende sponsormogelijkheden vind u onder het kopje Sponsoring.

Bent u meer opzoek naar een recruitment platform, dan kunt u terecht op de verscheidene carrière evenementen die door Njord worden georganiseerd. Komend jaar zal niet alleen de derde editie van de carrièreweek worden georganiseerd maar ook verscheidene carrièregerichte evenementen door het jaar heen. Meer informatie hierover staat onder Carrièredagen.

Voor specifieke samenwerkingsmogelijkheden met de K.S.R.V. “Njord” kunt u contact opnemen via extern@njord.nl.