Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon

Conform het beleid van de KNRB en het NOC*NSF zijn op de K.S.R.V “Njord” twee vertrouwenscontactpersonen actief waarbij u als Njord-lid terecht kunt met vertrouwelijke informatie. Dit kan betrekking hebben op grensoverschrijdend gedrag zoals (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie en geweld. Op Njord wordt zulk grensoverschrijdend gedrag niet getolereerd. Meldingen hiervan zullen daarom altijd serieus worden genomen.

Wat doet een vertrouwenscontactpersoon?
Een vertrouwenscontactpersoon biedt een luisterend oor en helpt u zoeken naar een oplossing. De vertrouwenspersoon kan ook als bemiddelaar fungeren of u helpen een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

De vertrouwenscontactpersonen zijn onafhankelijk van het bestuur en daarmee een aanspreekpunt voor zaken die men niet of moeilijk met het bestuur kan bespreken. Daarbij hebben de vertrouwenscontactpersonen een geheimhoudingsplicht.

Wie zijn de vertrouwenscontactpersonen?
Op Njord zijn twee vertrouwenscontactpersonen actief: Paulien Hennink en Liselore Meijer. Beiden zijn actief geweest binnen Njord en zijn op de hoogte van de cultuur van Njord en alle zaken die binnen een (studenten)roeivereniging kunnen spelen.

Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt en waar u binnen de vereniging met niemand over wil of kan praten? Dan kunt u contact opnemen met een van de vertrouwenscontactpersonen.

Paulien Hennink:

paulienhennink@gmail.com

Liselore Meijer:

liseloremeijer@gmail.com