AFROEIPERIODE

Nadat jij je in de EL CID-week hebt ingeschreven bij Njord begint voor jou de Afroeiperiode: een periode van zes weken waarin jij kennismaakt met alles wat de K.S.R.V. “Njord” te bieden heeft. Zo wordt er afgetrapt met de Eerstejaarsweekend; een week waarin jij je lichting en de vereniging leert kennen.

En dan gaat het belangrijkste beginnen: roeien! Dat is immers waarom je lid bent geworden van Njord. Samen met je Afroeiploegje, bestaande uit zes tot zeven aspirant-leeden, ga je minimaal drie keer per week trainen. Deze trainingen bestaan uit boottrainingen, begeleid door jullie vaste Afroeicoaches, en in- en outdoortrainingen. Ook behoren sparsessies tot het programma; we willen natuurlijk wel weten wie de snelste Afroeiploegjes zijn!

Hiernaast is er natuurlijk nog meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Iedere dinsdag start traditiegetrouw de borrel om 17:26 uur. Onder het genot van een hapje eten en een goudgele rakker kom jij in contact met de rest van de vereniging: van kleine stuurtjes en afgetrainde wedstrijdroeiers tot borrelende commissieleden. Ook tijdens de disputenborrel, de Njord-Laga roeiwedstrijden en de kroegentocht krijg jij alles mee voor een vliegende start op Njord.  Vragen over de Afroeiperiode? Mail dan vooral naar ac@njord.nl.