AFROEIPERIODE

Nadat jij je hebt ingeschreven bij Njord begint voor jou de Afroeiperiode: een periode van zes weken waarin jij kennismaakt met alles wat de K.S.R.V. “Njord” te bieden heeft. Zo wordt er afgetrapt met het Eerstejaarsweekend (EJW) waarin jij in korte tijd je lichting en de vereniging leert kennen.

Het wordt op dit moment onderzocht of een EJW met overnachting georganiseerd kan worden met inachtneming van de coronamaatrdegelen. Zodra meer bekend is over de invulling van het EJW, zullen updates op deze pagina worden geplaatst.

Na de Eerstejaarsweek gaat het belangrijkste beginnen: roeien! Dat is immers waarom je lid bent geworden van Njord. Samen met je afroeiploegje, bestaande uit zes tot zeven aspirant-leden, ga je minimaal drie keer per week trainen. Deze trainingen bestaan uit boottrainingen, begeleid door jullie vaste afroeicoaches, en in- en outdoortrainingen. Ook behoren sparsessies, onderlinge wedstrijden, tot het programma; we willen natuurlijk wel weten wie de snelste afroeiploegjes zijn!

Hiernaast is er natuurlijk nog meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Traditiegetrouw start iedere dinsdag de borrel om 17:26 uur. Onder het genot van een hapje eten en een goudgele rakker kom jij in contact met de rest van de vereniging: van stuurtjes en afgetrainde wedstrijdroeiers tot borrelende commissieleden en competitieroeiers. Ook tijdens activiteiten zoals de disputenborrel en de Njord-Laga roeiwedstrijden krijg jij alles mee voor een vliegende start op Njord.

Vragen over het EJW en/of de Afroeiperiode? Mail dan vooral naar ac@njord.nl.