AFROEIPERIODE

Nadat jij je hebt ingeschreven bij Njord begint voor jou de Afroeiperiode: een periode van zes weken waarin jij kennismaakt met alles wat de K.S.R.V. “Njord” te bieden heeft. Zo wordt er afgetrapt met het Eerstejaarsweekend (EJW) waarin jij in korte tijd je lichting en de vereniging leert kennen.

Dit jaar neemt het Eerstejaarsweekend een andere vorm aan dan normaal, zodat we de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus volledig in acht kunnen nemen. Daarom worden er – in plaats van één groot EJW – drie kleinere en kortere EJW’s georganiseerd. Je wordt ingedeeld in één van deze drie EJW’s. Het gaat om de volgende data:

EJW I: 22 t/m 24 augustus

EJW II: 24 t/m 26 augustus

EJW III: 27 t/m 29 augustus

Houd dus de week van 22 t/m 29 augustus vrij in je agenda als je je hebt ingeschreven bij Njord.

Na de Eerstejaarsweek gaat het belangrijkste beginnen: roeien! Dat is immers waarom je lid bent geworden van Njord. Samen met je afroeiploegje, bestaande uit zes tot zeven aspirant-leden, ga je minimaal drie keer per week trainen. Deze trainingen bestaan uit boottrainingen, begeleid door jullie vaste afroeicoaches, en in- en outdoortrainingen. Ook behoren sparsessies, onderlinge wedstrijden, tot het programma; we willen natuurlijk wel weten wie de snelste afroeiploegjes zijn!

Hiernaast is er natuurlijk nog meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Traditiegetrouw start iedere dinsdag de borrel om 17:26 uur. Onder het genot van een hapje eten en een goudgele rakker kom jij in contact met de rest van de vereniging: van stuurtjes en afgetrainde wedstrijdroeiers tot borrelende commissieleden en competitieroeiers. Ook tijdens activiteiten zoals de disputenborrel en de Njord-Laga roeiwedstrijden krijg jij alles mee voor een vliegende start op Njord.

Vragen over het EJW en/of de Afroeiperiode? Mail dan vooral naar ac@njord.nl.