AFROEIPERIODE

Nadat jij je in de EL CID-week hebt ingeschreven bij Njord begint voor jou de Afroeiperiode: een periode van zes weken waarin jij kennismaakt met alles wat de K.S.R.V. “Njord” te bieden heeft. Zo wordt er afgetrapt met de Eerstejaarsweek; een week waarin jij je lichting en de vereniging leert kennen.

En dan gaat het belangrijkste beginnen: roeien! Dat is immers waarom je lid bent geworden van Njord. Samen met je Afroeiploegje, bestaande uit zes tot zeven aspirant-leeden, ga je minimaal twee tot drie keer per week trainen. Deze trainingen bestaan uit boottrainingen, begeleid door jullie vaste Afroeicoaches, en in- en outdoortrainingen. Ook behoren sparsessies tot het programma; we willen natuurlijk wel weten wie de snelste Afroeiploegjes zijn!

Hiernaast is er natuurlijk nog meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Iedere dinsdag start traditiegetrouw de borrel om 17:26 uur. Onder het genot van een hapje eten en een goudgele rakker kom jij in contact met de rest van de vereniging: van kleine stuurtjes en afgetrainde wedstrijdroeiers tot borrelende commissieleden. Ook tijdens de disputenborrel, de NjoLa roeiwedstrijden en de kroegentocht krijg jij alles mee voor een vliegende start op Njord.  Vragen over de Afroeiperiode? Mail dan vooral naar ac@njord.nl.

Agenda

Kennismakingsborrel – dinsdag 22 augustus

Eerstejaarsweek – maandag 28 – donderdag 31 augustus

Moresborrel – dinsdag 5 september

Kroegentocht – donderdag 7 september

Stuko-met-de-BuCo-borrel – dinsdag 12 september

Njord-Laga wedstrijden met aansluitend KNSRB Feest – zaterdag 16 september

Toproeiersborrel – dinsdag 19 september

Disputenborrel – donderdag 21 september

Amstelbeker –  zondag 24 september

Full Moon borrel – dinsdag 26 september

Corbokaal & Hommebokaal – zaterdag 30 september

Coachbedanktborrel – dinsdag 3 oktober