PARTNER WORDEN?

Op Njord willen we onze leden laten ontwikkelen op sportief, sociaal en natuurlijk intellectueel vlak. Daardoor is Njord als vereniging niet alleen afhankelijk van haar actieve leden, maar ook zeker van samenwerkingen met het bedrijfsleven. Njord lijkt qua mentaliteit veel op het bedrijfsleven. Dat ziet u terug in het gezamenlijk toewerken naar het hoogst mogelijke doel. Roeiers, en met name wedstrijdroeiers, trainen dagelijks keihard om het beste te zijn in wat zij doen. Daarnaast wordt er in verschillende commissies hard gewerkt om Njord naast een studentenroeivereniging ook een plek te maken waar de leden zich organisatorisch als sociaal kunnen verbinden.

Om dit alles mogelijk te maken gaat Njord samenwerkingen aan met het bedrijfsleven via een aantal platforms. U bedrijf kan goed profiteren van onze exposure- en ­recruitmentmogelijkheden.

Als partner van Njord wordt u lid van de Njord Bussiness Club. Voor deze leden worden door het jaar heen verschillende borrels en evenementen georganiseerd door Njord. Onze lopende samenwerkingen kunt u vinden onder Huidige partners. Naast deze sponsoring is het ook mogelijk om een jaarlijkse donatie te doen aan Njord middels de Zwanenlijst.

Jaarlijks worden grote evenementen georganiseerd door leden van Njord. Hierbij kan gedacht worden aan een carrièreweek waarbij diverse bedrijven betrokken zijn en die meer dan 300 deelnemers heeft, een roeiwedstrijd voor eerstejaarsroeiers van verschillende verenigingen en een NK wedstrijd waar te top van Nederland roeit. Daarnaast wordt komend jaar een Lustrum georganiseerd waarin verschillende grote evenementen zullen plaatsvinden zoals feesten, een groot Symposium en een wielerronde.

Voor specifieke mogelijkheden kunt u onderstaand contactformulier invullen.