BEDRIJFSROEIEN

Op Njord bieden we bedrijven verschillende dingen aan, naast samenwerkingen is dit onder meer het bedrijfsroeien. U kunt hier lezen over alle mogelijkheden en de ervaringen van bedrijven die wij eerder op het Galgenwater hebben mogen ontvangen.

Het roeien wordt begeleid door zes ervaren roeiers en coaches, zij kennen als geen ander de fijne kneepjes van de roeihaal en hoe deze het beste aan te leren is. Zij brengen graag hun kennis en vaardigheid in het roeien over op anderen. De groep bestaat uit wedstrijdroeiers, oud-wedstrijdroeiers, competitieroeiers en stuurtjes, wat betekent dat wij u en uw bedrijf alle aspecten van het studentenroeien vanuit verschillende invalshoeken kunnen bijbrengen. Wij streven hierbij naar het samenstellen van een programma dat zoveel mogelijk past bij uw persoonlijke wensen, waarna u een onvergetelijke dag of periode bij ons kunt beleven.

Voor meer informatie over clinics klikt u op de kop ‘clinics’, voor meer informatie over bedrijfsachten kiest u de kop ‘bedrijfsacht’.

Hier vindt u de flyer van het bedrijfsroeien.

Recensies:

“Heel veel dank voor het organiseren van een geweldig team event en diner. Alhoewel de meerderheid van ons team nog nooit had geroeid, is iedereen nu enorm enthousiast.
Natuurlijk was het even spannend om in de boten te stappen na de warming up in the gym, maar de ervaren Njord leden begeleidden dit allemaal zeer professioneel.

Daarna hebben we in het clubhuis genoten van een drie-gangen kerstdiner (december) waar menig gerenommeerd restaurant zich aan kan meten.
De inzet van louter leden bij dit alles (stuurvrouwen/mannen, fitness begeleiding, keuken en bediening) was professioneel en voor ons juist erg speciaal.

“Heel veel dank, we komen graag nog een keer terug in het voor- of najaar. ”
– Herbert Jansse, Managing Director Aon Inpoint EMEA

“Mede namens mijn collega’s onze hartelijke dank voor jullie gastvrijheid, enthousiasme en mooie verhalen en uitleg over de vereniging. De spierpijn komt al langzaam op, maar van enkele collega’s toch al teruggehoord dat ze het heel leuk vonden, dus ik hoop dat we volgend jaar weer een keer kunnen langskomen.”
– 
Dr. M.J. (Manon) Winter, Medical Lead PCBU, Pfizer bv

Graag willen wij – aandeelhouders van TeekensKarstens advocaten – jullie hartelijk bedanken voor het bieden van een perfecte locatie voor onze vergadering en de organisatie van een onvergetelijke teambuilding activiteit op jullie sociëteit.
Het is werkelijk inspirerend om te ervaren hoe we na een korte instructie op het droge, de boot in konden en “een acht” nog best aardig op snelheid kregen. We zijn tot grootse prestatie in staat, als we het maar doen als een team. Een prachtige parallel met het thema van de dag. De lunch na afloop was ook perfect geregeld.
Al met al een ervaring die we meer bedrijven, business teams, groepen aandeelhouders en vennoten gunnen. Een absolute aanrader.”

Robert Jan Stoop – TeekensKarstens advocaten

“Eind september hield onze afdeling haar jaarlijkse teamdag op K.S.R.V. Njord. Opzet was professionele verdieping te combineren met teambuilding. Het programma bestond daarom uit twee delen: ’s ochtends een workshop over big data; ’s middags een roeiclinic. De workshop werd gehouden in de statige bestuurskamer van Njord – een prachtige omgeving met veel       tastbare geschiedenis. Hierop volgde een heerlijke lunch op het zonovergoten terras.

Daarna de roeiclinic: eerst een enthousiaste uitleg van bewegingen en commando’s op de ergometer. Dan: de boten in! Spannend, zeker als je voor de eerste keer op het water komt. Als je         iets leert van roeien is het wel dat samenwerking de enige weg vooruit is. Na twee uur hard werken volgde een welverdiende borrel in de gezellige sociëteit. Speciaal voor ons werden         bitterballen aangerukt!

Njord heeft het programma strak en zorgvuldig georganiseerd. De communicatie en voorbereiding was uitstekend. Wij kijken terug op een uitdagende en verrijkende dag. Zeer geslaagd!”
– Ernest Suyver, Brill Uitgeverij