BEDRIJFSROEIEN

Welkom op de pagina over het bedrijfsroeien bij de Koninklijke Studentenroeivereniging Njord. U kunt hier lezen over de mogelijkheden die wij aan u en uw bedrijf bieden en over de ervaringen van bedrijven die wij al op het Galgenwater hebben mogen ontvangen.

De begeleidende trainers bestaan uit vijftien enthousiaste leden van de K.S.R.V. Njord, die graag hun kennis over en vaardigheid in het roeien willen overbrengen. De groep bestaat uit wedstrijdroeiers, oud-wedstrijdroeiers, competitieroeiers en stuurtjes, wat betekent dat wij u en uw bedrijf alle aspecten van het student roeien vanuit verschillende invalshoeken kunnen bijbrengen. Wij streven hierbij naar het samenstellen van een programma dat zoveel mogelijk past bij uw persoonlijke wensen, waarna u een onvergetelijke dag of periode bij ons kunt beleven.
Lijkt het u leuk om samen met ons een sportieve uitdaging aan te gaan? Lees dan vooral verder over de mogelijkheden die wij u bieden!

Onze vereniging leent zich bijzonder goed voor een bedrijfsuitje, teambuildingsdag en vergaderingen. Roeien in een vier- of achtpersoonsboot is een teamsport, waarbij iedereen in de boot een aandeel heeft. Deze samenwerking zorgt er voor dat roeien bij uitstek geschikt is als bedrijfssport. Het onderlinge contact tussen verschillende medewerkers wordt met roeien versterkt. Roeien is goed voor het lichaam en conditie. De roeibeweging traint alle spiergroepen in het lichaam en is nauwelijks blessuregevoelig.

De ontspanning van het water, de inspanning die in het roeien kan worden gelegd, maar ook de gezelligheid na een training maakt roeien tot een perfecte combinatie met het drukke bedrijfsleven.
Njord biedt grofweg de volgende mogelijkheden:

– Bedrijfsacht. Incidenteel of frequent mogelijk
– Bedrijfsachtencompetitie
– Roeiclinic met vergaderruimte of borrelruimte

Combinaties zijn uiteraard mogelijk, evenals dat we graag specifieke wensen bespreken. Zo kunnen we ook lunches, barbeques en dergelijke aanbieden.

• Bedrijfsachten

Al geruime tijd bestaat er de mogelijkheid voor bedrijven om bij Njord te roeien. Binnen een bedrijf of een afdeling wordt een ploeg van acht of meer personen gevormd, waarbij zowel heren-, dames-, als gemengde ploegen tot de mogelijkheden behoren.

Onder begeleiding van ervaren coaches wordt er een zelf te bepalen aantal keren getraind. Dit kan overdag, na kantooruren of in weekenden zijn. Afhankelijk van de ploeg kunnen wij ook zorgen voor een ervaren stuurman of vrouw en eventueel een ervaren roeier om een keer mee te roeien.

Indien nodig zal er ook getraind worden op een ergometer of in een roeibak om techniek aan te scherpen en blessures en overbodige spierpijn te voorkomen.

Een bedrijfsacht kan incidenteel of op frequente basis te water gaan. Het is mogelijk om hiervoor een boot uit de loods van Njord te gebruiken of te voorzien in een eigen boot. Het laatste houdt in dat u zelf een acht of vier koopt, welke vervolgens de bedrijfsnaam kan dragen, die in beheer wordt gegeven van de K.S.R.V. Njord. Wij zullen zorg dragen voor onderhoud, maar mogen daarnaast ook ploegen laten trainen in deze boot. Het spreekt voor zich dat deze boot vervolgens op ieder moment beschikbaar zal zijn voor uw bedrijfsacht of vier.

• Bedrijfsachtencompetitie

Na een dag hard werken is bedrijfsroeien een uitstekende bron van energie om de batterij weer op te laden. Buiten op het water samen roeiend bezig zijn met uw collega’s verstrekt de teamgeest. Bij roeien komt het aan op discipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme om uw bedrijfsploeg voor te bereiden op een topprestatie bij bedrijfsroeiwedstrijden.

Wedstrijden zijn een goede mogelijkheid om de krachten tussen de diverse bedrijfsploegen te meten, waarbij echter ook het sociale aspect een belangrijke plaats inneemt. Om deze onderlinge roeicontacten te verbeteren, is er een landelijke bedrijfscompetitie opgezet. De uiteindelijke winnaar mag zich Nederlands kampioen bedrijfsroeien noemen.

Naast dit competitieve element is bedrijfsroeien ook gezellig met alle deelnemende roeiers borrelen na een inspannende roeidag, waarbij de pijn van de blaren snel wordt vergeten.

In twee categorieën, te weten heren en mixed, zal er worden gestreden om de titel Nederlands Kampioen met de daarbijbehorende wisselbokaal. Aan de hand van de drie beste resultaten zal het klassement worden opgesteld, waarbij de nodige flexibiliteit voor de deelnemende ploegen is opgenomen. Het klassement wordt opgesteld aan de hand van de drie beste resultaten. Wilt u met uw bedrijfsploeg deelnemen? Schrijf uw ploeg dan zo snel mogelijk in zodat u nog dit jaar met het kampioenschap kunt meeroeien.

“Heel veel dank voor het organiseren van een geweldig team event en diner. Alhoewel de meerderheid van ons team nog nooit had geroeid, is iedereen nu enorm enthousiast.
Natuurlijk was het even spannend om in de boten te stappen na de warming up in the gym, maar de ervaren Njord leden begeleidden dit allemaal zeer professioneel.

Daarna hebben we in het clubhuis genoten van een drie-gangen kerstdiner (december) waar menig gerenommeerd restaurant zich aan kan meten.
De inzet van louter leden bij dit alles (stuurvrouwen/mannen, fitness begeleiding, keuken en bediening) was professioneel en voor ons juist erg speciaal.

Heel veel dank, we komen graag nog een keer terug in het voor- of najaar. ”
Herbert Jansse, Managing Director Aon Inpoint EMEA

“Mede namens mijn collega’s onze hartelijke dank voor jullie gastvrijheid, enthousiasme en mooie verhalen en uitleg over de vereniging. De spierpijn komt al langzaam op, maar van enkele collega’s toch al teruggehoord dat ze het heel leuk vonden, dus ik hoop dat we volgend jaar weer een keer kunnen langskomen.” – Dr. M.J. (Manon) Winter, Medical Lead PCBU, Pfizer bv

 

“Eind september hield onze afdeling haar jaarlijkse teamdag op K.S.R.V. Njord. Opzet was professionele verdieping te combineren met teambuilding. Het programma bestond daarom uit twee delen: ’s ochtends een workshop over big data; ’s middags een roeiclinic. De workshop werd gehouden in de statige bestuurskamer van Njord – een prachtige omgeving met veel       tastbare geschiedenis. Hierop volgde een heerlijke lunch op het zonovergoten terras.

Daarna de roeiclinic: eerst een enthousiaste uitleg van bewegingen en commando’s op de ergometer. Dan: de boten in! Spannend, zeker als je voor de eerste keer op het water komt. Als je         iets leert van roeien is het wel dat samenwerking de enige weg vooruit is. Na twee uur hard werken volgde een welverdiende borrel in de gezellige sociëteit. Speciaal voor ons werden         bitterballen aangerukt!

Njord heeft het programma strak en zorgvuldig georganiseerd. De communicatie en voorbereiding was uitstekend. Wij kijken terug op een uitdagende en verrijkende dag. Zeer geslaagd!”
– Ernest Suyver, Brill Uitgeverij