BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

November – december 2017

De eerste twee maanden van het nieuwe collegejaar zijn voorbij gevlogen. De eerste roeiwedstrijden zijn geweest, de selecties voor de wedstrijdploegen zijn in volle gang en er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het materiaal dat Njord haar leden te bieden heeft. U zult het ongetwijfeld gemerkt hebben in de hoeveelheid boten op het water en fietsers door de straat. Dank voor uw begrip voor deze drukte!

De komende twee maanden staan er verschillende evenementen op de planning. Veelal gaat het om diners die de net samengestelde ploegen en commissies organiseren om elkaar beter te leren kennen. Op deze avonden geldt zoals altijd dat het na 23:00 stil is buiten, al neem ik aan dat in verband met de kou het sowieso niet erg druk buiten zal zijn. Graag deel ik u wel mede wanneer deze diners plaatsvinden opdat u niet verbaasd opkijkt als er op deze data roerigheid rondom Njord is. Het gaat om:

  • 22, 23 en 26 november
  • 8, 9 en 11 december

Naast deze data is er een aantal evenementen dat ik graag van wat extra toelichting voorzie:

  • Op 18 november organiseert Njord een huldiging voor de roeiers die afgelopen jaar op de WK en de WK<23 jaar hoog zijn geëindigd, en dat zijn er nogal wat. Bijvoorbeeld Nicole Beukers en Stef Broenink zullen we deze zaterdag huldigen omdat we trots zijn op hun prestaties! De huldiging vindt volledig binnen plaats en begint rond 17:00.
  • Op 19 november vindt vanaf 17:30 een borrel plaats waarop de nieuwe wedstrijdploegen die het dit jaar tegen de rest van roeiend Nederland gaan opnemen bekend worden gemaakt, een spannend moment!
  • Op 10 december, 16 december en 17 december worden speciale dagen georganiseerd om die nieuwe wedstrijdploegen te introduceren in het wedstijdroeien en de gebruiken die daarbij horen. Deze activiteiten beslaan de gehele dag en worden afgesloten met een borrel die vaak tot laat duurt. Vanzelfsprekend vinden de activiteiten vanaf 23:00 geheel binnen plaats.
  • Op 22 december, de vrijdag voor de kerstvakantie, organiseert Njord een zogeheten midwinterfeest om de kerstvakantie knallend in te luiden. Hiervoor heeft de gemeente ons een vergunning verleend. Indien u vragen heeft hierover kunt u Pieta Vis bereiken op 06-10003579.