BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

mei – juni 2020

Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het voorkomen van de verdere verspreiding van het Coronavirus is ook Njord al een tijdje gesloten. Er wordt niet meer geroeid en er vinden geen evenementen plaats. Dit betekent gelukkig niet dat het bestuur en de leden stil hoeven te zitten. Middels deze brief brengen we u op de hoogte van de herbestrating van het vlonder en een mooi initiatief vanuit onze Goede Doelen Commissie.

Werkzaamheden Njord
Nu Njord stil ligt, zullen ook wij van deze tijd gebruik maken om ons gebouw op te knappen. We hebben onlangs al de fundering van het hek verstevigd, we hebben onze wilg geknot en we gaan de deuren van onze loods restaureren. Behalve die kleine klussen staat er ook een grote klus op het programma en daar informeren we u graag over, namelijk het egaliseren en herbestraten van ons vlonder. In de loop der tijd zijn delen verzakt en zijn er tegels gebroken. Daarnaast is er een grote plas ontstaan op het vlonder waardoor onze toproeiers elke training met natte voeten beginnen. We gebruiken de tijd dat het roeien stil ligt om dit te verhelpen.
Aankomende week starten we met het egaliseren en betegelen van het vlonder. Dit zal betekenen dat er een grote container op straat gezet wordt om het puin af te voeren, en dat er een aantal pallets aan nieuwe tegels neergezet zullen worden om te kunnen bestraten. Wij zullen er hierbij natuurlijk voor zorgen dat de voetpaden vrij blijven en dat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Behalve dat, zal er mogelijk wat geluidsoverlast zijn bij het aftrillen van de tegels, we doen ons best om eventueel overlast zo gering mogelijk te houden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u mailen naar gebouw@njord.nl.

Goede Doelen Commissie
De Goede Doelen Commissie is bezig om een initiatief vanuit Njord op te starten. Er zal een kaartje worden geschreven met een lichtblauw accent om vanuit de vereniging iets moois te kunnen betekenen voor mensen die dat nodig hebben. Dit kaartje gaat naar iemand die dit in deze gekke tijden goed kan gebruiken als steuntje in de rug, of die dit juist heel erg verdient. Wie weet is dit voor u wel de buurman/vrouw of een familielid dat in een verpleeghuis woont en momenteel geen bezoek kan ontvangen. Wilt u hier ook aan mee doen of wilt u meer informatie over de actie? Of heeft u nog andere vragen waar wij bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via goededoelen@njord.nl.