BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

Van 16 t/m 21 augustus zal de EL CID plaatsvinden. Zoals in heel Leiden, is het die week ook hier op Njord waarschijnlijk drukker dan normaal en daarom lichten we u graag in over de verschillende momenten waarop we sowieso drukte verwachten. Veel EL CID-deelnemers zullen met de fiets komen. Uiteraard zullen wij ons fietsenbeleid van de afgelopen jaren doorzetten en ons best doen om de voetpaden begaanbaar te houden.

 • Vanaf vandaag, 9 t/m 13 augustus zal op Njord de Gebouwweek plaatsvinden. Hierbij wordt het gebouw opgeknapt en zullen werkzaamheden verricht worden waarbij apparaten gebruikt worden die geluid kunnen produceren, zoals een kettingzaag of hogedrukspuit.
 • Van 16 t/m 21 augustus vindt de EL CID plaats in Leiden. Overdag zullen nieuwe studenten in groepjes rondgeleid worden op het terrein van Njord en mogen zij een stukje roeien. In de avond zal een apart programma plaatsvinden.
 • Op 16 en 19 augustus staan er ’s avonds van 20.00 tot 23.00 vuurkorven op het vlonder waar EL CID-deelnemers rondom kunnen zitten en marshmallows kunnen roosteren
 • Op 17 en 20 augustus zal er binnen een zittende borrel plaatsvinden. Om 23.00 zal het buiten stil zijn. Wij zullen er voor zorgen dat de deelnemers van de EL CID en onze leden het terrein in stilte verlaten.
 • Op 18 augustus zal een zittende borrel op het vlonder plaatsvinden van 16.00 tot 21.00. Aanwezigen zullen een koptelefoon dragen met hun eigen muziek.
 • Op 21 augustus zal op Njord een festival plaatsvinden waarbij versterkte muziek afgespeeld zal worden op het vlonder. De muziek zal aan gaan om 13:00 en het festival duurt tot 23:00.
  *Voor dit evenement hebben we een evenementenvergunning aangevraagd bij de gemeente Leiden
 • Zaterdag 4 september vanaf 14.00 zal het Wijkfeest op Njord plaatsvinden! De voorbereidingen zijn in volle gang en iedereen is via deze brief van harte uitgenodigd!
  *Voor dit evenement hebben we een evenementenvergunning aangevraagd bij de gemeente Leiden

Graag benadruk ik dat alle activiteiten op Njord worden georganiseerd met de inachtneming van de maatregelen. Bij elke activiteit en elk evenement hanteren wij een gezondheidscheck aan de deur en wanneer nodig is iedere aanwezige getest voor toegang. Voor vragen omtrent festiviteiten kunt u Sander Claessen bereiken op 06-39022456 of Njord op 071-5760776.

Vanzelfsprekend streven wij ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. Mocht u onverhoopt toch hinder ondervinden, dan kunt u ons altijd bereiken per e-mail (abactis@njord.nl) of telefoon (071-5760776). Mocht u suggesties hebben voor verbetering van deze buurtbrief of de communicatie vanuit Njord naar de buurt dan horen wij dat uiteraard ook graag.