BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

Maart – april 2019

Nu het wedstrijdseizoen begonnen is zullen er weinig grote feesten op Njord zijn. Voor competitieroeiers zullen er uiteraard wel wat activiteiten worden georganiseerd naast de gebruikelijke dinsdagborrel. Graag breng ik u op de hoogte van een aantal evenementen dat gepland staat en die ik van wat meer toelichting wil voorzien:

  • Donderdag 7 maart zal er een borrel met speciaalbier op Njord georganiseerd worden. Verschillende leden zullen op een podium in de zaal optredens verzorgen en daarbij zal gebruik gemaakt worden van versterkte muziek en geluid. Na 23:00 zal de deur aan de waterkant dicht blijven en hanteren wij hetzelfde beleid als op normale borrelavonden.
    Voor dit evenement hebben we een melding gemaakt van een incidentele festiviteit bij de gemeente Leiden. Indien u vragen heeft hierover kunt u Reinier Schouten bereiken op 06-81615819 of Njord op 071-5760776.
  • Zondag 17 maart wordt het lange baan seizoen afgesloten met alle leden die de Head of the River Amstel hebben gestart dat weekend. Deze rustige borrel zal rond half 10 beginnen en in de zaal plaatsvinden. Buiten zal het stil zijn en hanteren wij hetzelfde beleid als op normale borrelavonden.
  • Op vrijdag 26 april zal een oud bestuurslid zijn afstudeerborrel op Njord houden.