BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Buurtbrief februari-maart

Uitkijkende over een bevroren Galgewater, schrijf ik u alweer de derde buurtbrief van het jaar. Als de temperatuur onder de nul graden ligt, kan er niet geroeid worden. Veel van onze roeiers hebben afgelopen tijd daarom binnen in ons krachthonk hun trainingen gedraaid, op ergometers. Nu het zonnetje eindelijk weer meerdere dagen schijnt, trekt iedereen er weer op uit in de boot.
Hopelijk heeft u een fijne kerst kunnen vieren. Een aantal buurtbewoners was aanwezig op onze kerstmarkt op 22 december 2023! Ook vond er op 13 januari een buurtborrel plaats in onze zaal, waar heerlijke snert, glühwein en andere hapjes klaarstonden. Dank aan de Wijkvereniging Transvaal hiervoor.

Zoals gebruikelijk vindt u hieronder weer een overzicht van activiteiten die de aankomende maanden plaats zullen vinden bij ons.

  • Dit jaar steunt Njord het hele jaar lang het goede doel Leontienhuis, waar mensen met een eetstoornis kunnen revalideren. Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt ook u een steentje bijdragen. Mail hiervoor abactis@njord.nl.
  • Het Bestuur van Njord is volgende week een paar dagen met vakantie. En wanneer de zwaan van huis is, dansen de leden op tafel. Zij zullen dit dan ook gepast vieren met enkele evenementen, waarvan vooral op vrijdag 9 februari een mooi afsluitend feest zal worden georganiseerd. Het oude Bestuur is deze week (beperkt) aanwezig op de evenementen en bereikbaar via de Njord telefoon (071-5760776) voor eventuele overlast.
  • 16 februari is er een feest in de zaal. Dit duurt uiterlijk tot 02:00 uur. Het bestuur zal erop toezien dat iedereen stil naar huis gaat.
  • Vanaf 17 februari zult u onze roeiers minder op het Galgewater zien in de weekenden: de officiële roeiwedstrijden starten vanaf dan!
  • Op 20 februari vieren wij samen carnaval tijdens onze wekelijkse borrel. Grote kans dat u onze leden verkleed door de straat ziet fietsen. Wij handhaven zoals bij normale borrels goed op het geluid.
  • Donderdag 14 maart vindt het jaarlijkse Heerencafé plaats. Verschillende groepen zullen dan optreden in de zaal, waarna er muziek zal zijn.

Voor vragen omtrent festiviteiten kunt u Sara van den Heuvel bereiken op 06- 50248582 of het algemene nummer van Njord op 071-5760776.

Vanzelfsprekend streven wij ernaar de overlast tot een minimum te beperken. Mocht u onverhoopt toch hinder ondervinden, dan kunt u ons altijd bereiken per e-mail (abactis@njord.nl) of telefoon (071-5760776). Mocht u suggesties hebben voor verbetering van deze buurtbrief of de communicatie vanuit Njord naar de buurt dan horen wij dat uiteraard ook graag.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01