BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

November – December 2018

Njord heeft sinds kort een AED! Wij zijn druk bezig met het organiseren van reanimatiecursussen voor onze leden in samenwerking met de Hartstichting. Deze willen wij ook graag aan u, de buren, aanbieden. Voor slechts €10 krijgt u naast een reanimatiecursus ook een boekje met alle informatie om na te lezen. Deze cursus zal in de avond plaatsvinden. Mocht u geïnteresseerd zijn, mail dan geheel vrijblijvend naar extern@njord.nl. Als we goed in kaart hebben gebracht hoeveel interesse er is, kunnen we ervoor zorgen dat er genoeg avonden worden ingepland.

Komende tijd staan er geen feesten met muziek op de planning. Na een feestelijk start van het jaar ligt de focus nu op roeien en studeren en de selectie voor de topploegen is in volle gang. Toch zal er af en toe voor een bijzondere gelegenheid een borrel of een diner op Njord plaatsvinden.

Graag breng ik u op de hoogte van een aantal evenementen dat gepland staat en die ik van wat meer toelichting wil voorzien:

  • Op zondag 11 november wordt de wedstrijdselectie bekend gemaakt en zullen de gelukkigen dit in de avond vieren met een borrel vanaf 19:00 op Njord. Deze dames en heren zullen komend jaar iedere dag trainen om te strijden op het water tegen de rest van Nederland. Uiteraard vindt dit binnen plaats
  • Zaterdag 17 november komen oud-leden vergaderen op Njord, een kleine groep zal dit afsluiten met een borrel in de zaal.
  • Vrijdag 7 december wordt er een diner georganiseerd voor alle competitieroeiers. Op 9 december, 15 december en 16 december worden er diners georganiseerd voor respectievelijk alle nieuwe zwaargewicht, lichtgewicht en dames wedstrijdroeiers. Ook meerderejaars en oud-wedstrijdroeiers zullen hier aan tafel aanschuiven. Dit diner wordt afgesloten met een borrel die tot laat kan duren. Uiteraard zullen vanaf 23:00 alle activiteiten binnen plaatsvinden, maar vanwege de kou zal waarschijnlijk iedereen vanaf het begin binnen zijn. We zullen er goed op letten dat de klapdeur naar het balkon zoveel mogelijk dicht blijft vanaf het begin van de avond.
  • Zondag 6 januari zal er op Njord een nieuwjaarsborrel plaatsvinden voor alle huidige en oud-leden. Er zal geproost worden op de start van het nieuwe jaar maar ook teruggekeken worden op de prestaties van onze toproeiers afgelopen jaar. Onder andere Nicole Beukers, Stef Broenink en Annika van der Meer zullen gehuldigd worden voor hun prestaties op de Europese en Wereldkampioenschappen.