BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

De EL CID is in heel Leiden een ongelooflijk drukke week, daarom hebben we zoveel mogelijk geprobeerd een programma te creëren, waar het ’s avonds op de meeste avonden vroeg stil is en u overdag zo min mogelijk last heeft van ons. Zie hieronder het programma:

  • Alle dagen zullen beginnen met een pannenkoekenontbijt voor de scholieren, dit is vanaf 9:00 uur. De rest van de dag worden er rondleidingen gegeven, kunnen scholieren roeien en in de avond avondeten. Wij hebben een grote tent gehuurd, om het geroezemoes zoveel mogelijk te dempen.
  • Maandag avond 15 augustus is er een borrel. Mensen kunnen vanaf 20:00 uur niet meer op het vlonder staan en vanaf 22:00 uur niet meer op het balkon/buiten. De rest van de borrel is binnen.
  • Op dinsdag 16 augustus eindigt het buitenprogramma om 20:00 uur. Vanaf 20:00 uur is er binnen een feest; ramen en deuren blijven natuurlijk gesloten. Net als op de andere dagen zullen er bestuursleden tijdens het avondprogramma binnen en voor Njord de EL CID-lopers stil naar huis begeleiden.
  • Woensdag 17 augustus is een festival op het vlonder. Er is muziek van 14:00 uur tot 23:00 uur. Naar aanleiding van het vorige feest op het vlonder en gesprekken met verschillende buurtbewoners hebben we kleinere boxen gehuurd, komen er geen artiesten die zelf het geluid reguleren, en worden de boxen onder de tent geplaatst om het geluid zoveel mogelijk daaronder te houden.
  • Op donderdag 18 augustus houdt het buitenprogramma om 19:00 uur op, waarna er binnen een borrel is. In tegen stelling tot maandag zal er al na 20:00 uur niemand buiten komen.
  • De EL CID eindigt vrijdag om 20:00 uur. Deze dag is er geen avondprogramma.

Na de EL CID komt het studiejaar rustig op gang, wat in ieder geval betekent dat de nieuwe lichting begint met het leren van de roeisport en dat er elke dinsdag een borrel is. Het nieuwe bestuur zal erop toezien dat het balkon om 23:00 uur leeg is. Overigens zullen we deze EL CID goed op de fietsen letten, maar het moment dat de nieuwe fietsenrekken worden geplaatst is nabij!

Voor vragen omtrent festiviteiten kunt u Pien van Driel van Wageningen bereiken op 06-82007188 of Njord op 071-5760776.