BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

Maart – april 2020

We willen de buurt via deze weg op de hoogte stellen dat we als vereniging initiatief hebben genomen in het verbeteren van het woon- en leefmilieu in de wijk. We hebben een melding gedaan bij de gemeente, handhaving en de wijkagent van het zwerfafval rondom de Morsweg en de Lage Morsweg. De gemeente heeft toegezegd frequenter schoonmaakwerkzaamheden in deze regio uit te voeren. Daarnaast zullen we als vereniging in gesprek gaan met handhaving om de oorzaak van het zwerfafval te vinden en samen te werken aan een duurzame oplossing.

Daarnaast heeft onze Commissaris voor Externe Betrekkingen een leuk bericht voor u:

Altijd al een keertje in het zonnetje in een roeiboot willen zitten? In de periode van 6 april tot en met 8 juni organiseert Njord in samenwerking met de Gemeente Leiden het gemeenteroeien. In 6 trainingen van anderhalf uur leert u de kneepjes van het vak en kunt u kennismaken met Njord. Het gemeenteroeien staat open voor alle bewoners van de gemeente Leiden die 18 jaar of ouder zijn. U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Voor meer informatie over het gemeenteroeien kunt u terecht op de website van Sportkennismaking Leiden of onze Commissaris voor Externe Betrekkingen, Meike Prins via extern@njord.nl.