BUURT

Middels deze pagina houdt het Bestuur de buurt op de hoogte van de activiteiten op en rondom Njord. Naast de reguliere buurtbrieven is het streven om op deze pagina (voor zover mogelijk) een zo compleet mogelijke kalender te plaatsen. Heeft u vragen, suggesties of klachten, dan horen wij dat natuurlijk graag. U bent altijd van harte welkom in de Bestuurskamer, schroom daarnaast niet om te bellen of te e-mailen.

Morsweg 182-184
2332 ES Leiden
telefoon: 071-5760776
e-mail: abactis@njord.nl
BTW-nummer: NL003731820B01

November – december 2019

Graag breng ik u op de hoogte van een aantal evenementen dat gepland staat en die ik van wat meer toelichting wil voorzien:

  • Op maandag 11 november zal er een borrel plaatsvinden voor onze ouderejaars leden. Deze borrel zal binnen plaatsvinden.
  • Zondag 30 november komen oud-leden vergaderen op Njord. Er zullen twee boten gedoopt worden en een kleine groep zal deze dag afsluiten met een borrel in de zaal.
  • Op 8 december, 14 december en 15 december worden er diners georganiseerd voor respectievelijk alle nieuwe lichtgewicht, dames en zwaargewicht wedstrijdroeiers. Ook meerderejaars en oud-wedstrijdroeiers zullen hier aan tafel aanschuiven. Dit diner wordt afgesloten met een borrel die tot laat kan duren. Uiteraard zullen vanaf 22:00 alle activiteiten binnen plaatsvinden, maar vanwege de kou zal waarschijnlijk iedereen vanaf het begin binnen zijn. We zullen er goed op letten dat de klapdeur naar het balkon zoveel mogelijk dicht blijft vanaf het begin van de avond.
  • Vrijdag 20 december wordt er een diner georganiseerd voor alle competitieroeiers.
  • Zondag 5 januari zal er op Njord een nieuwjaarsborrel plaatsvinden voor alle huidige en oud-leden. Er zal geproost worden op de start van het nieuwe jaar maar ook teruggekeken worden op de prestaties van onze toproeiers afgelopen jaar.