Partners

Hier treft u een lijst van alle huidige samenwerkingen:

K.S.R.V. “Njord” heeft een hoofdsponsorschap met Royal FloraHolland. Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling ter wereld en verzorgt ruim 90% van de Nederlandse bloemenhandel. In ruil voor het hoofdsponsorschap zal Njord gemotiveerde werkstudenten leveren die helpen in het bedrijf.
De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.
Draagkracht biedt uitdagend werk met flexibele uren en veel gezelligheid. Samen met collega’s draag je namens Draagkracht bij aan een mooi afscheid. Draagkracht is ook te gebruiken als werkactie.
Altijd al jouw handigheid willen inzetten om een extra zakcentje te verdienen?? Bekijk welke klusjes er bij jouw in de buurt zijn en kijk of jij die kan oplossen! En heb jij nog klusjes liggen waar je nooit aan toekomt? Deze kun je plaatsen op Helprr zodat handige Helprrs jou kunnen benaderen voor hulp.
Helprr is een platform voor IOS en Android en gratis te downloaden.
WooPingWoo Ping is de oudste Chinees uit Leiden. U kunt de gerechten ook afhalen of laten bezorgen, plaats hiervoor gemakkelijk online uw bestelling. Tevens kunnen wij bij u thuis of op werk een Chinese, Indische of Thaise catering verzorgen in Leiden, Schiedam en omstreken.
EmcoEMCO productions is opgericht in 1978 en was vanaf het begin een textieldrukkerij. Dit is uniek omdat de meeste textieldrukkerijen voort kwamen uit bestaande zeefdrukkerijen. De eerste 10 jaar was EMCO productions gehuisvest op het Kort-Rapenburg nr. 17 in Leiden. Na 10 jaar werd het pand te klein en onpraktisch. In 1988 verhuisde het bedrijf naar de Flevodwarsweg 9C, waar meer dan genoeg ruimte was om grotere productie machines te plaatsen.
SonnemaINSPIRITS Premium Drinks B.V. is de marketing, sales & distributie organisatie van het familiebedrijf Bruggeman – La Martiniquaise voor de Nederlandse markt.
Tevens vertegenwoordigen wij exclusief voor Herman Jansen de merken Sonnema Berenburg, Glen Mansion, Bobby’s en Delaforce. Daarnaast vertegenwoordigen wij voor het familiebedrijf Wenneker het merk Wenneker, ook exclusief voor de Nederlandse markt.
ketel1logoNolet Familie Distilleerderij produceert Ketel One Vodka, Ketel One Botanicals, KETEL 1 Jenever en NOLET’S Finest Gins voor de binnenlandse en internationale markt. Sinds 1691 verzorgt de familie Nolet vanuit de distilleerderij in Schiedam de productie, distributie, verkoop en marketing van haar premium gedistilleerde merken.

TopRow is een dynamisch, innovatief en groeiend bedrijf gevestigd in Amsterdam, en heeft een passie voor (water)sport. Door het aanbieden van roei- en zeilcursussen op een laagdrempelige manier aan beginners en gevorderden, is het een unieke onderneming voor mensen die kennis willen maken met de (water)sport. Toprow heeft meer dan 100 instructeurs in dienst die de roei- en zeilsport voor iedereen toegankelijk maken. TopRow heeft in Nederland drie locaties: in Amsterdam het Roeicentrum Berlagebrug en het Watersportcentrum Sloterplas, en in Haarlem TopRow Haarlem. Meld je hier aan.

Hier -> https://jobs.toprow.com/ 
Onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online.
RF ShowsRF Shows levert kwalitatief hoogwaardig Beeld, Licht & Geluid versterkt elk type evenement en zorgt voor een hoogwaardige beleving bij de bezoeker.
Domino’s pizza biedt elke dag de lekkerste deals. Kies uit alle heerlijke pizza’s en bestel meteen online of in de winkel.
Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te helpen met het legen van hun Bucket List. Onze Bucket List Consultants werken samen met ‘world-class’ lokale specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in de reisbranche in ruim 100 landen om zo de ultieme reiservaringen te kunnen bieden. Wij creëren op maat gemaakte reizen voor groepen vrienden, families, collega’s, disputen & jaarclubs. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep.
Wij zijn Dominus, een organisatie die voor en door studenten is opgericht. Wij bieden tentamentrainingen aan die door getrainde repetitoren worden gegeven. De repetitor heeft dat va zelf al met een 8 of hoger afgerond. Daarnaast krijg je een uitgebreid lespakket thuisgestuurd waarin precies staat welke stof je moet leren en waar oefenvragen in staan. Op die manier heb je een goede, volledige voorbereiding op jouw tentamen.
Je vindt de zeven locaties van ons jonge en dynamische bedrijf op verschillende locaties in Den Haag, Leiden en Amsterdam. Van evenementenlocaties tot restaurants, en stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen karakter. Met wederom één gemeenschappelijke deler: gastvrijheid. Waar we vanuit ons hoofdkantoor in Leiden en op de verschillende werkvloeren dagelijks met een enthousiast team over waken.
De Hardloopwinkel is er voor iedere hardloper. Ben je een beginner en weet je niet waar je moet starten? Of ben je marathonloper met specifieke wensen? Ben je een ervaren loper maar wil je tips en advies voor je volgende doel? Wij hebben een hoop ervaring in huis.
Profile de fietsspecialistProfile ‘de Fietsspecialist’ is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de ca. 100 winkels in Nederland biedt Profile ‘de Fietsspecialist’ een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie! 
Met een bijbaan van één à twee dagen in de week ontdek je hoe het is om te werken in een overheidsorganisatie die van aanpakken weet, terwijl jij je specifieke studiekennis toepast. Met jouw kennis kom jij tijdens je studie op voor een veilige toekomst.
Ad Fundum VodkaAd Fundum wodka is met natuurlijke kruiden-smaak een premium graanwodka uit Nederland, met kruiden doordrenkte en met houtskool gedestilleerd. Nederland is de thuisbasis van ’s werelds eerste gin, ook wel jenever (of jenever) genoemd, voor het eerst gemaakt in de jaren 1600 lang voordat de gin-distillatietraditie in Londen ontstond . Hoewel nieuw op de wereldmarkt, is het unieke kruidenrecept met natuurlijke kruiden van Ad Fundum wodka doordrenkt met Nederlandse geschiedenis en erfgoed.
QualityTie is dé leverancier hoogwaardige kleding accessoires, zowel binnen de corporate sector als de groeiende studentenwereld. Producten op maat gemaakt, waar oude etiketten, maar ook nieuwe trends én persoonlijke wensen samen komen.
In 2012 werd Quality Tailors BV opgericht. Het modebedrijf achter de merken Fredericks & Henderson  en Harvard. Quality Tailors is gespecialiseerd in Galakleding, heren- en damespakken, hemden en accessoires

 

Val jij buiten de boot door een blessure? Ga dan zeker eens langs bij Fysiofabriek! Naast het herstellen van je blessure kun je hier ook terecht om je performance te verbeteren, waardoor jij het optimale uit je lichaam haalt!
– No-nonsense Sportfysio, Performance Training, Bike Fitting, Dry Needling
-Gratis inloopspreekuur bij NJORD elke donderdag om 18:30
Een afspraak maken is eenvoudig. Klik hier om naar de website te gaan of meld je via de google forms aan voor het inloopspreekuur.