Partners

Hier treft u een lijst van alle huidige samenwerkingen:

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.
Altijd al jouw handigheid willen inzetten om een extra zakcentje te verdienen?? Bekijk welke klusjes er bij jouw in de buurt zijn en kijk of jij die kan oplossen! En heb jij nog klusjes liggen waar je nooit aan toekomt? Deze kun je plaatsen op Helprr zodat handige Helprrs jou kunnen benaderen voor hulp.
Helprr is een platform voor IOS en Android en gratis te downloaden.
WooPingWoo Ping is de oudste Chinees uit Leiden. U kunt de gerechten ook afhalen of laten bezorgen, plaats hiervoor gemakkelijk online uw bestelling. Tevens kunnen wij bij u thuis of op werk een Chinese, Indische of Thaise catering verzorgen in Leiden, Schiedam en omstreken.
Bij De Drukkers voorzien we onze klanten van allerlei gepersonaliseerde items. Denk hierbij aan truien, shirts, dassen, banners, posters en nog veel meer!
Door onze grote variatie aan druktechnieken voorzien we bijna ieder product van jouw creatieve design of logo. Zo maken wij onder andere gebruik van zeefdruk, borduren, DTF transfers en plotwerk. Hierdoor hebben we altijd de perfecte oplossing voor jou. Met onze in-house productie kunnen we snel schakelen en opdrachten van klein tot groot formaat realiseren. Heb je vragen of wil je een keertje sparren over jouw idee? Kom langs op Flevodwarsweg 9c te Leiden of geef ons een belletje op 071-5225027.
SonnemaINSPIRITS Premium Drinks B.V. is de marketing, sales & distributie organisatie van het familiebedrijf Bruggeman – La Martiniquaise voor de Nederlandse markt.
Tevens vertegenwoordigen wij exclusief voor Herman Jansen de merken Sonnema Berenburg, Glen Mansion, Bobby’s en Delaforce. Daarnaast vertegenwoordigen wij voor het familiebedrijf Wenneker het merk Wenneker, ook exclusief voor de Nederlandse markt.
ketel1logoNolet Familie Distilleerderij produceert Ketel One Vodka, Ketel One Botanicals, KETEL 1 Jenever en NOLET’S Finest Gins voor de binnenlandse en internationale markt. Sinds 1691 verzorgt de familie Nolet vanuit de distilleerderij in Schiedam de productie, distributie, verkoop en marketing van haar premium gedistilleerde merken.

TopRow is een dynamisch, innovatief en groeiend bedrijf gevestigd in Amsterdam, en heeft een passie voor (water)sport. Door het aanbieden van roei- en zeilcursussen op een laagdrempelige manier aan beginners en gevorderden, is het een unieke onderneming voor mensen die kennis willen maken met de (water)sport. Toprow heeft meer dan 100 instructeurs in dienst die de roei- en zeilsport voor iedereen toegankelijk maken. TopRow heeft in Nederland drie locaties: in Amsterdam het Roeicentrum Berlagebrug en het Watersportcentrum Sloterplas, en in Haarlem TopRow Haarlem. Meld je hier aan.

Hier -> https://jobs.toprow.com/ 
Onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online.
RF ShowsRF Shows levert kwalitatief hoogwaardig Beeld, Licht & Geluid versterkt elk type evenement en zorgt voor een hoogwaardige beleving bij de bezoeker.
Domino’s pizza biedt elke dag de lekkerste deals. Kies uit alle heerlijke pizza’s en bestel meteen online of in de winkel.
Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te helpen met het legen van hun Bucket List. Onze Bucket List Consultants werken samen met ‘world-class’ lokale specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in de reisbranche in ruim 100 landen om zo de ultieme reiservaringen te kunnen bieden. Wij creëren op maat gemaakte reizen voor groepen vrienden, families, collega’s, disputen & jaarclubs. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep.
Je vindt de zeven locaties van ons jonge en dynamische bedrijf op verschillende locaties in Den Haag, Leiden en Amsterdam. Van evenementenlocaties tot restaurants, en stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen karakter. Met wederom één gemeenschappelijke deler: gastvrijheid. Waar we vanuit ons hoofdkantoor in Leiden en op de verschillende werkvloeren dagelijks met een enthousiast team over waken.
De Hardloopwinkel is er voor iedere hardloper. Ben je een beginner en weet je niet waar je moet starten? Of ben je marathonloper met specifieke wensen? Ben je een ervaren loper maar wil je tips en advies voor je volgende doel? Wij hebben een hoop ervaring in huis.
Profile de fietsspecialistProfile ‘de Fietsspecialist’ is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de ca. 100 winkels in Nederland biedt Profile ‘de Fietsspecialist’ een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie! 
Met een bijbaan van één à twee dagen in de week ontdek je hoe het is om te werken in een overheidsorganisatie die van aanpakken weet, terwijl jij je specifieke studiekennis toepast. Met jouw kennis kom jij tijdens je studie op voor een veilige toekomst.
Ad Fundum VodkaAd Fundum wodka is met natuurlijke kruiden-smaak een premium graanwodka uit Nederland, met kruiden doordrenkte en met houtskool gedestilleerd. Nederland is de thuisbasis van ’s werelds eerste gin, ook wel jenever (of jenever) genoemd, voor het eerst gemaakt in de jaren 1600 lang voordat de gin-distillatietraditie in Londen ontstond . Hoewel nieuw op de wereldmarkt, is het unieke kruidenrecept met natuurlijke kruiden van Ad Fundum wodka doordrenkt met Nederlandse geschiedenis en erfgoed.
QualityTie is dé leverancier hoogwaardige kleding accessoires, zowel binnen de corporate sector als de groeiende studentenwereld. Producten op maat gemaakt, waar oude etiketten, maar ook nieuwe trends én persoonlijke wensen samen komen.
In 2012 werd Quality Tailors BV opgericht. Het modebedrijf achter de merken Fredericks & Henderson  en Harvard. Quality Tailors is gespecialiseerd in Galakleding, heren- en damespakken, hemden en accessoires

 

Val jij buiten de boot door een blessure? Ga dan zeker eens langs bij Fysiofabriek! Naast het herstellen van je blessure kun je hier ook terecht om je performance te verbeteren, waardoor jij het optimale uit je lichaam haalt!
– No-nonsense Sportfysio, Performance Training, Bike Fitting, Dry Needling
-Gratis inloopspreekuur bij NJORD elke donderdag om 18:30
Een afspraak maken is eenvoudig. Klik hier om naar de website te gaan of meld je via de google forms aan voor het inloopspreekuur.  
Rijnland werkt elke dag aan droge voeten en schoon water. Dat doen we voor iedereen en met oog voor natuur en landschap. In alles wat we doen, houden we rekening met de klimaatverandering. Die veroorzaakt bijvoorbeeld droogte en wateroverlast. Rijnland bedenkt hier oplossingen voor. Onze belangrijkste taken zijn: zorgen voor waterveiligheid, voor schoon en gezond water, voor voldoende water en waterzuivering. Alles voor een duurzaam, waterrijk leefgebied, waar we ook in de toekomst nog kunnen wonen, werken en genieten.
Al jaren is Brasjas een trouwe leverancier van borrelproof borrelkleding tegen een betaalbare prijs. Al jaren een trouwe leverancier van brasjassen, hemden en borrelschoenen voor studenten en studentenverenigingen door heel Nederland.
XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Waarbij kwaliteit en innovatie voor ons de hoogste prioriteit hebben. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Zo is XXL Nutrition een begrip geworden onder zowel professionele als recreatieve sporters. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Naast het uitgebreide assortiment biedt XXL Nutrition alle voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en het retourneren van artikelen.
Stichting de Leidse Rederij logoStichting De Leidse Rederij is een vrijwilligersorganisatie van ruim honderd enthousiaste schippers, gidsen en scheepstechnici, die oud-Leiden een warm hart toe dragen.

Van een rustige rondvaart door het Groene Hart van Holland tot een uitbundige lachcursus aan boord, en van een actieve vaart met onze ‘Doordouwer’, waarbij je met een duw- en treksysteem zelf de boot voortbeweegt, tot een ‘gewone’ rondvaart door Leiden.

Wij zijn het hele jaar lang 24 uur per dag vaarklaar en zoals onze slogan al aangeeft: “Niets is ons te gek!” Met onze grote vloot van 13 scheepjes kunnen wij voor u een rondvaart door Leiden op maat samenstellen voor een groepsgrootte van 2 tot 300 personen.

Vertel ons uw wensen en Stichting De Leidse Rederij gaat voor u aan de slag.