LENTEROEIEN

Lenteroeien bij Njord 2024

Vanaf april zal de lenteperiode van start gaan bij Njord. Ben je geen lid of lid bij een andere vereniging, maar heb je wel zin om deze lente een nieuwe, sportieve uitdaging aan te gaan, meld je dan aan voor het lenteroeien bij Njord!
In de lenteperiode mogen lenteleden gedurende drie maanden genieten van al het moois dat Njord te bieden heeft. De lenteleden worden geplaatst in een ploeg waarmee, onder begeleiding van onze lentecoaches, getraind zal worden in de roeiboot of op de ergometer. Gedurende de lenteperiode zullen er sparsessies op Njord georganiseerd worden waar de ploegen tegen elkaar zullen strijden voor de winst op het water. Ook zullen de lenteploegen Njord gaan vertegenwoordigen op de NjoLaSkaTri. Op dit evenement zullen de ploegen van Laga uit Delft, Skadi uit Rotterdam en Triton uit Utrecht de riemen pakken en uitmaken welke vereniging op het water domineert. De beste lenteploegen van Njord mogen zelfs op een nationale roeiwedstrijd op de Bosbaan strijden voor het Lichtblauw. Uiteraard zullen deze roeiwedstrijden afgesloten worden met grootse feesten.
Naast toegang tot de loods krijgen lenteleden ook toegang tot de sociëteit van Njord. Iedere dinsdagavond is het mogelijk om voorafgaand aan de borrel te genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd. Op deze avond zal ook de tap open staan en zal het bier rijkelijk vloeien op de borrel. De lenteleden begeven zich hier tussen verenigingsgenoten die al geruime tijd op Njord rondlopen. Dit is de perfecte plek om ondergedompeld te worden in de cultuur van Njord en om nieuwe vrienden te maken. Naast de Dinsdagborrel mag je als Lentelid ook deelnemen aan leuke evenementen op Njord zoals Lentevent en Bierfest.
Ben je geïnteresseerd in het lenteroeien bij Njord? Houd de instagrampagina @lenteroeienbijnjord in de gaten. Hier zal meer informatie geplaatst worden over de open borrel, de inschrijfmomenten en de aanvang van het lenteroeien.