EL CID 2022

EL CID op Njord 2022

De EL CID week is bij uitstek het perfecte moment om Njord te leren kennen. Dit jaar zal de EL CID plaatsvinden van 15 tot en met 19 augustus. Iedere dag zullen we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open zijn om alle aspecten van Njord te laten zien. Zo kan je overdag langskomen voor een rondleiding of roeien en daarna blijven plakken voor een feest in onze prachtige Zwanezaal! Ook kan je een praatje maken met onze leden om een goed idee te krijgen van wat het inhoudt om lid te zijn bij Njord.

Het programma

Maandag

Overdag zullen we van start gaan met rondleidingen en roeien. ’s Middags kan je met een heerlijk biertje genieten van het zonnetje op ons Njord terras. ’s Avonds verplaats dit festijn zich naar binnen voor de Alles-wordt-lichtblauw-borrel. Geniet tijdens deze borrel van een lichtblauwe cocktail en deuntjes in de Zwanenzaal!

Dinsdag

Brak van maandag? Kom lekker pannenkoeken eten tijdens ons pannenkoekenontbijt (vanaf 9:00 uur). Is het pannenkoekenontbijt je wat te vroeg? Dan kan je ook later langskomen voor rondleidingen en roeien. Later op de avond gaan we Naar de Maan met de Zwaan tijdens een heuse full Moon party. Trek je witste outfit aan en dans de sterren van de hemel.

Woensdag

Begin de dag weer goed met een pannenkoekenontbijt (vanaf 9:00 uur). Niet lang daarna gaan we van start met Deuntjes op het Vlonder. Het Njord vlonder zal deze dag omgetoverd worden tot een festivalterrein. De disputen en verbanden van Njord zullen klaar staan met een scala aan drankjes en de DisCo haalt hun beste platen uit de kast. Ook zullen er weer rondleidingen zijn deze dag.

Donderdag

Deze avond gaan we back to the 70s tijdens de DiscoDonderdag! Kom dansen in een waar Boogie Wonderland en ga los op de hitjes van de DisCo. Ook zal er in de ochtend weer een pannenkoekenontbijt zijn en overdag rondleidingen en roeien.

Vrijdag

Op vrijdag zullen we de week goed afsluiten met een fris biertje op het Njord terras.

Hoe moet ik me inschrijven?

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je je overdag inschrijven op Njord. Je kan gewoon langskomen: met of zonder EL CID groepje, eerstejaars of meerderejaars.

Heb je verder nog vragen?

Mail je vraag vooral naar ic@njord.nl!