Open dag en EL CID


Open dag

Lijkt het jou leuk om langs te komen op 9 juli voor een rondleiding, een stukje roeien en een hapje eten? Kom dan op deze dag de sfeer proeven op Njord! Ook zijn op deze dag al voorinschrijvingen. Om 14:00 uur begint de Open Dag, en daarvoor vanaf 11:00 uur is er een programma voor topsporters. Via dit formulier kun je je interesse opgeven voor de Open Dag. Bij aanmelding krijg je t.z.t. nog een mail met nadere informatie. Vergeet niet je sportkleding mee te nemen. Heb je een vraag? Mail naar ic@njord.nl.

EL CID op Njord

De EL CID week is bij uitstek het perfecte moment om Njord te leren kennen. Iedere dag zullen we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open zijn om alle aspecten van Njord te laten zien. Zo kun je overdag langskomen voor een rondleiding of om te roeien en daarna blijven plakken voor een feest in onze prachtige Zwanezaal! Ook kun je een praatje maken met onze leden om een goed idee te krijgen van wat het inhoudt om lid te zijn bij Njord.

Hoe moet ik me inschrijven?

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je je overdag inschrijven op Njord. Je kan gewoon langskomen: met of zonder EL CID groepje, eerstejaars of meerderejaars.

Heb je verder nog vragen?

Mail je vraag vooral naar ic@njord.nl!