PERS EN PUBLICITEIT

Juist in deze tijd, waarin het Coronavirus de vrijheid beperkt, is het goed terug te kijken naar het verleden. Is uw interesse gewekt na het lezen van de informatie op deze website? Wilt u meer weten over de uitgave of hier op uw eigen kanaal aandacht aan besteden? Uiteraard is er ook voor u een boek beschikbaar!

De volgende media hebben ons al weten te vinden:

Daarnaast is de uitgave uitvoerig besproken gedurende de Cleveringa Oratie van de Universiteit Leiden door Rector Magnificus Carel Stolker. De Cleveringa Oratie is via onderstaande link terug te luisteren.

Njordleden hebben in de weken rond 23 november ook presentaties gegeven over dit onderwerp aan de hoogste klassen van de middelbare scholen van Leiden en omstreken. Wilt u tijdens uw (geschiedenis)les hier aandacht aan besteden, bijvoorbeeld door boekjes aan uw scholieren uit te delen of een interactieve les, kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.

Het Bestuur van de K.S.R.V. “Njord” vertelt u graag meer. Meer informatie kunt u opvragen door te bellen naar 071-5760776 of door een mail te sturen naar abactis@njord.nl