LEDENACTIES

Met een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2016 en steeds meer Njord leden die doorstromen naar de Nederlandse Bond kunnen we stellen dat het goed gaat op Njord.

Waar de spelen afgelopen jaar net door konden gaan blikken we dit jaar wederom vooruit op de komende spelen in Tokyo, in de hoop dat de prestaties van afgelopen jaren geëvenaard of zelfs overtroffen zullen worden. Om dit traject mogelijk te maken voor onze talenten van de toekomst, bestaat de Njord Business Club. Deze club heeft als doel om te zorgen dat Njordleden zich kunnen blijven ontwikkelen tot Olympisch niveau. Via deze Business Club werkt Njord samen met verschillende partners. Er zijn vele uiteenlopende mogelijkheden qua samenwerking met Njord. Wij streven naar een partnerschap dat beide partijen aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van uw naamsbekendheid of de mogelijkheid tot het in contact komen met onze toproeiers!

Wilt u weten wat uw bedrijf en Njord voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact op via extern@njord.nl.

Onze lopende ledendeals:

Leden ontvangen 15% ledenkorting bij Profile van Polanen op vertoon van hun Njordpas.
Bij een boeking van een reis bij Bohemian Bird krijgen groepen van Njord een extra activiteit op de reislocatie wanneer zij vermelden gebruik te willen maken van de verenigingsdeal.
Njordleden krijgen bij een tentamentraining van Dominus 10% ledenkorting.
Leden ontvangen 20% korting op het gehele assortiment. Dit geldt voor zowel bezorgen als afhalen en kan via de website www.dende.nl besteld worden. De kortingscode is ‘NJORD2020’.
Ledendeal: Bij Aperitivo en Pakhuis kunnen van zondag t/m woensdag eten met korting. Bij Aperitivo kunt u een pizza of pasta naar keuze + drankje voor €12,50. Bij Pakhuis kunt u voor €15,00 p.p. per twee personen kip van het spit + pitcher Heineke/karaf wijn.

Reserveren onder vermelding van: Njord actie

Leden van Njord hebben 10% ledenkorting op kleding en schoenen bij de Hardloopwinkel Leiden. Op vertoon van de Njordpas.
Bij Better Bagels ontvangen leden 10% ledenkorting op vertoon van de Njordpas.