LEDENACTIES

Onze lopende ledendeals:

Leden ontvangen 15% ledenkorting bij Profile van Polanen op vertoon van hun Njordpas.
Bij een boeking van een reis bij Bohemian Bird krijgen groepen van Njord een extra activiteit op de reislocatie wanneer zij vermelden gebruik te willen maken van de verenigingsdeal.
Njordleden krijgen bij een tentamentraining van Dominus 10% ledenkorting.
Leden ontvangen 20% korting op het gehele assortiment. Dit geldt voor zowel bezorgen als afhalen en kan via de website www.dende.nl besteld worden. De kortingscode is ‘NJORD2020’.
Ledendeal: Bij Aperitivo en Pakhuis kunnen van zondag t/m woensdag eten met korting. Bij Aperitivo kunt u een pizza of pasta naar keuze + drankje voor €12,50. Bij Pakhuis kunt u voor €15,00 p.p. per twee personen kip van het spit + pitcher Heineke/karaf wijn.

 

Reserveren onder vermelding van: Njord actie

Leden van Njord hebben 10% ledenkorting op kleding en schoenen bij de Hardloopwinkel Leiden. Op vertoon van de Njordpas.
Bij Better Bagels ontvangen leden 10% ledenkorting op vertoon van de Njordpas.
  Raas bikes brengt wielerliefhebbers bij elkaar en is een plek waar de deur altijd open staat. Voor Njordleden is dit de plek om je passie voor wielrennen te delen. Vanaf nu 10% korting op onderhoud (materiaal en manuren) op vertoon van je Njordpas.

Stomerij “van Aalst”

Njordleden krijgen bij Stomerij Van Aalst 15% korting op vertoon van hun Njordpas.
De Oost Bespoke Tailoring is een Nederlandse tailor voor dames en heren met een hedendaags gevoel voor stijl en persoonlijke aandacht. Wij maken en ontwerpen bespoke maatkleding voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Denk hierbij aan pakken, jasjes, colberts, overhemden/blouses, broeken, jassen, rokken en blacktie-kleding die speciaal voor jou gemaakt zijn met stoffen van hoge kwaliteit in het model dat je wenst. Het echte sartoriale vakwerk waardoor jouw kleding zorgt voor een onderscheidend gevoel en correcte uitstraling. Njordleden en Alumni ontvangen bij De Oost 25% korting, deze korting is ook te gebruiken voor familieleden.
Njordleden ontvangen bij de Printerette een korting van 15%. Dit geldt voor persoonlijke print- en drukafspraken en voor printwerk voor Njord. Vraag naar de korting bij afrekenen. 
Njordleden ontvangen bij Rijschool De Leidse een kortingspakket! Hierbij ontvangen zij 25 autorijlessen (60 min), 1 praktijkexamen en een itheorie-examentraining voor €1.111,- i.p.v. €1.1617,-. Meer informatie over Rijschool De Leidse vindt u op www.rijschooldeleidse.nl.

Artli

Is er een huisgenoot die binnenkort het huis uit gaat en die je graag een mooi aandenken geeft? Of heb je ergens in huis nog een een erg kale muur? Njordleden ontvangen €10,- korting voor een unieke illustratie van jullie (studenten)huis van Artli! Gebruik hier voor de kortingscode “Njord” bij het bestellen van je illustratie.