ACHTEN

Heimdall
8+, Empacher, kunststof (2018), Zwaar. Heimdall is de wachter van goden in de Noorse mythologie. Odin is zijn vader.

Loki
8+, Filippi, kunststof (2016), Licht/Dames. Loki, de god van de chaos en leugens. De god die vaak van gedaante verwisselde.
 
Njord
8+, Empacher, kunststof (2015), Zwaar. Traditiegetrouw ligt er altijd een boot in de loods met dezelfde naam als de vereniging.
 
Nelleke Elferink
8+, Empacher, kunststof (2010), Dames. Deels gefinancierd door damesch van Oud-Njord en vernoemd naar oud-roeister Nelleke Elferink. In 2013-2014 en 2014-2015 won EJD in deze boot het Eerstejaarsklassement.
 
Baldr
8+, Empacher, kunststof (2005), Licht. Baldr is de god van de jeugd, de schoonheid en het licht. Zo mooi als Baldr is er nooit een man geweest.
 
Freya
8+, Empacher, kunststof (2004), Zwaar. Aangeboden door Oud-Njord ter gelegenheid van het 26ste lustrum als vervanger van de houten Frey. In de Noordse mythologie is Freya de tweelingzus van Frey en dochter van Njord.
 
Asgard
8+, Empacher, kunststof (1998), Zwaar. Vernoemd naar de plaats waar de goden verblijven in de Noordse mythologie.
 
Mjölnir
8+, Filippi, kunststof (1998), Licht/Dames/Competitie. Vernoemd naar de magische hamer van Thor. Mjölnir werd vervaardig door de dwergen Brok en Eitri en betekent ‘de vernietiger’.
 
Skidbladnir
8+, BBG, kunststof (1994). Licht/Dames/Competitie. Skidbladnir is de naam van de boot van de Noordse god Frey, de zoon van Njord. De boot werd in opdracht van Loki door de dwergen Brok en Sindri gemaakt en was groot genoeg om alle goden in volledige wapenuitrusting te vervoeren.
 
Sleipnir
8+, BBG, kunststof/hout (1989), Competitie. Vernoemd naar de achtbenige hengst van Odin en gebouwd in toenmalig West-Duitsland. De boot is sinds 2014 officieel afgeschreven en ligt daarom buiten.