De Varsity op 7 april

Zondag 7 april is het tijd voor de mooiste wedstrijd van het jaar in Houten, namelijk de Varsity! Dit jaar zal dit zelfs een nog groter spektakel worden dan gebruikelijk, omdat dit de 130e Varsity zal zijn! Een lustrumeditie dus. Onze Oude Vier zal strijden om het gouden blik(medaille)! Andere Njordploegen zullen strijden om de overwinning voor de zilveren blikken(medailles).

De oude Vier van 2013 is als volgt samengesteld: Met op slag dhr. Gründer, gevolgd door dhr. Broenink, dhr. Van Seters en dhr. Van Kints zal er dit jaar gegarandeerd hard geroeid worden tijdens de Varsity! Dhr. Wabeke en dhr. De Boer zullen de komende tijd hun krachten bundelen om er voor te zorgen dat Njord op zondag 7 april in Houten de Varsity wint! Uiteraard zal mej. Bleijerveen met haar stuurvaardigheden er voor zorgen dat er geen seconde op de baan verspild zal worden, zodat de overwinning dichterbij komt!

Wilt u deze legendarische wedstrijd bijwonen? Dan is dit uw kans.