Skiffhead afgelopen zondag

Waar dit weekend het donkerblauwe van Oxford zegevierde op de Thames, roeide Njord met het lichtblauw voor de winst op de Amstel. Nu de Skiffhead voorbij is, wordt er definitief afscheid genomen van de lange baan wedstrijden. Hieronder een overzicht van de resultaten van Njord.

Bij de Dames Senioren bezetten de Njorddames topplekken. Nicole Beukers werd 2e op slechts 0,7 seconden van de nummer 1! Vlak daarna kwam Marie-Anne Frenken binnen op een 3e plek. Een knappe prestatie voor deze lichte dame.

Als eerste bij heren startte Broenink zijn eerste Skiffhead. Op de rechte stukken werd een mooie snelheid behaald. Helaas relatief onbekend op de Amstel verloor Broenink toch wat snelheid in de bochten. Hij werd 3e.. Het was ook verrassend genoeg de eerste Skiffhead voor Eefting. Hij wist al 8e te finishen. Als 10e finishte Klatt.

Ook werd er gestart door Karien Robbers. Dit keer startte zij echter in de oranje-zwarte kleuren van onze buren. Zij won, net als vorig jaar, het Dames Overgangs veld.

Al met al mooie resultaten van de skiffeurs en skiffeuses van Njord!