Prestaties van Van Kints, Marie-Anne en Nicole afgelopen weekend!

Afgelopen weekend stonden er twee wedstrijden op het programma: de ZRB en de Internationale Hugelregatta in Essen. Op de ZRB wist Van Kints een medaille binnen te slepen! Bekijk het filmpje van de overwinning! Op zondag was het na de voorwedstrijd al duidelijk. Met ruim de snelste eerste tijd ging hij door naar de finales. De finale was niet veel anders: vanaf haal 1 had van Kints de leiding en kwam hij ook als eerste over de finish. In Essen werd er de Internationale Hugelregatta verroeid. Marie-Anne startte in de skiff en Nicole was aanwezig in de dubbelvier.

Op zowel zaterdag als zondag startte Marie-Anne in het Senioren A veld voor lichte dames. Op zaterdag roeide zij haar finale in erbarmelijke weeromstandigheden met stortregens en orkaanachtige wind. Er werden tijden gevaren van 12-13 minuten over twee kilometer. Zij behaalde een 8plek. Op zondag ging het beter met zowel het roeien als het weer en liet zij ook vele dames achter zich die zij de dag daarvoor nog voor zich moest dulden. Een nette 3e plek was het resultaat. Ook Nicole startte dit weekend in Essen. Zij was daar met de nationale dubbelvier. Zij behaalden op zaterdag een 2e en op zondag een 3e plek in het Dames Senioren A dubbelvieren veld. Er wordt tevreden op het weekend terug gekeken en er zijn punten ter verbetering geformuleerd waarmee zij richting Luzern aan de slag mee kunnen gaan.