Marie-Anne en Nicole op het EK in Sevilla!

Vanaf morgen barst in Sevilla de strijd los om de Europese Titels tijdens de Europese Kampioenschappen. Zoals al eerder te lezen viel op de site, zullen Marie-Anne Frenken en Nicole Beukers hier van start gaan. Marie-Anne Frenken, regerend nationaal kampioene, zal in de lichte dames skiff aan de start verschijnen in een klein veld met 7 andere concurrentes. Nicole Beukers zal met 3 andere dames in de dames dubbel vier starten. Eerst stond het EK niet op de planning voor hen, maar afgelopen week bleek toch dat zij ook mee mochten naar het EK!

Het EK is te volgen via de site van World Rowing. Hier kan via de Live Tracker de race bekeken worden. Een leuke voorbeschouwing van het gehele EK, waarin onze Njordroeiers uiteraard ook genoemd worden is te lezen opNLroei (bij LW1x en W4x)

Vrijdag Zaterdag Zondag
Marie-Anne (LW1x) Heats:11:55/12:02 Herkansing:09:35 Finale B/A: 08:56/10:48
Nicole (W4x) Heats:12:51/12:58 Herkansing:10:59 Finale B/A:09:38/12:33