Eerste dag EK + promofilmpje

De eerste dag van de Europese Kampioenschappen in Sevilla is succesvol verlopen voor Njord. Zowel Marie-Anne (LW1x) als Nicole (W4x) wisten zich in hun voorwedstrijden direct te plaatsen voor de finales. Marie-Anne wist met een tweede plek in haar voorwedstrijd de finaleplek zondag veilig te stellen. Nicole lag met haar dubbelvier eerst op derde en daarna op tweede positie. Maar in hun verwoestende eindsprint wisten zij het puntje net voor Italië te drukken en werden hiermee eerste in hun voorwedstrijd! Ook hiermee verdienden zij hun finale plek! De dames hebben vandaag dus met de benen omhoog kunnen uit kunnen kijken naar hun finales zondag (LW1x om 10:48 en W4x om 12:33).

Speciaal voor deze dames een promofilmpje om in Braziliaanse sferen te komen, gemaakt door hun verenigingsgenoot Justus Hamann.