ARB: overwinning Van Kints en Karien Nationaal Kampioen

Op de ARB was er één keer blik voor van Kints en twee blik voor Karien Robbers, waarvan een nationale titel. In de voorwedstrijd liet van Kints al zien over de meeste snelheid te beschikken; met veruit de snelste tijd overall ging hij door naar de finale. In de finale zette hij en zijn concurrent van Gyas het veld op een goede achterstand. De man van Gyas bleef dicht bij hem in de buurt, maar van Kints wist zijn voorsprong te behouden en in de eindsprint de winst nog duidelijker te maken. Hiermee trok van Kints zijn tweede blik van het seizoen in zijn skiff. Karien Robbers verscheen op zaterdag aan de start met haar Dames Senioren B dubbelvier in het NK veld DSB4x. Hun enige tegenstand was de WK  junioren dubbelvier, die zij op een goede afstand hebben gezet. Hiermee werd Karien Nationaal Kampioene in de Dames Senioren B dubbelvier. Op zondag stapte zij samen met de DSB vierzonder in een acht om de winst in het Dames Senioren A veld binnen te tikken. Met 20 seconden voorsprong kwamen zij over de finish.