Broenink komend weekend op de Universiade

Met deze foto op de Facebook pagina van de Universiade acht weten we dat Broenink veilig geland is in Rusland en zich kan gaan opmaken voor de Universiade. Dit seizoen hebben ze in Nederland al op verschillende 2 kilometer wedstrijden geroeid in het SA8+ veld om zo hun snelheid te meten. De Koninklijke Holland Beker was afgelopen weekend de generale repetitie. 1 Juli zijn zij vertrokken met het vliegtuig richting Rusland. Het roeigedeelte van de Universiade zal plaatsvinden van 6 t/m 8 juli. Op zaterdag 6 juli start hij heats om 12.58 of 13.05 lokale tijd (10.58/11.05 NED). Op zondag is er de herkansing om 10.12 lokale tijd (8.12 NED). Op maandag als alles goed gaat om 12.20 is het dan tijd voor de finale (10.20 NED). Via de Row to Rio site en Twitter zullen wij berichten over hoe het Broenink verloopt in het oosten van Europa.