Argo Sprint en NSRF: Laatste wedstrijden van het seizoen

Met eindelijk de zon hoog aan de hemel staat de laatste wedstrijd van het seizoen voor de deur: de NSRF. Op deze slotwedstrijden is het het moment om de laatste blikken proberen binnen te tikken en om exotische nummers en combinaties te starten. Tevens is de NSRF in de Senioren A nummers ook het Nationale Studenten Kampioenschap. Een ieder die studeert en zich de beste van de Nederlandse studenten wil noemen, kan hier aan meedoen. Namens Njord doen er verschillende ploegen aan dit NSK. Maar voordat al het woeste 2 kilometer geweld losbarst, zal er eerst gesprint worden op de Argo Sprint.

Argo Sprint

Van Kints wist op de Martini Sprint het sprintblik naar zich toe te trekken. Op de Argo sprint heeft hij wel meer ploegen als tegenstand in de directe finale van de LN1x.

NSRF

Na kort weg te zijn geweest van de Bosbaan na de Argo Sprint begint de NSRF de dag daarna alweer vroeg. Marie-Anne Frenken oefent nog een laatste keer voor Luzern in het DSA4x veld.

Van Kints is dit weekend ook in zijn skiff op de baan te vinden op jacht naar het laatste blik wat hem overgangs maakt. Op zaterdag start hij LN1x en op zondag LO1x. Ook zal hij met zijn combipartner van Okeanos het NSK nummer LSA2x starten. Op de KHB lieten zij zien dat de snelheid er goed in zat.

Al met al genoeg reden om naar de Bosbaan te komen om te genieten van de laatste wedstrijd van dit seizoen.