Njord goed vertegenwoordigd op FISU WK:

Met het WK roeien in Amsterdam nog vers in het geheugen is het alweer snel de beurt aan de mannen en vrouwen die deelnemen aan het FISU WK. Dit wereldkampioenschap voor studentenroeiers vindt plaats van 12 tot en met 14 september in Gravelines, Frankrijk. Tijdens dit evenement net over de grens van België zijn maar liefst vier Njordleden vertegenwoordigd!

De heren Peter Gründer en Floris Röling zullen starten in de zware mannenacht (M8+), die wordt gestuurd door Evi van der Graaf en gecoacht door Jelmer Gaastra. Het zou voor Gründer en Röling erg mooi zijn als zij hetzelfde pad kunnen bewandelen als Stef Broenink, die met de zware mannenacht een bronzen medaille wist te behalen in Kazan, met een uitstapje in de Universiade acht. Een medaille in Gravelines zou dit keer voor Njord, in het bijzonder, een erg mooi resultaat zijn gezien de grote vertegenwoordiging van het lichtblauw in en rondom de boot.