Voorbeschouwing Heineken Roeivierkamp

Het langebaan seizoen zit er bijna op, maar er wachten zich echter nog twee wedstrijden de komende twee weken. Allereerst de Heineken Roeivierkamp. Een wedstrijd die niet louter bestaat uit één afstand, maar waar ploegen zich moeten bewijzen over vier afstanden: 2500m, 250m, 750m en 5000m.

De Clubachten zullen zich op zaterdag als eerste moeten bewijzen in blok 1 en 2. Zij zullen starten met de 2500m en zich direct daarna klaarmaken voor de 250m sprint.

Blok 4 zal bestaan uit damesploegen en zowel onze Eerstejaars Damesch, Middengroep Damesch, Eerstejaars Lichte Damesch en Middengroep Lichte Damesch zullen starten. De Eerstejaars Damesch en Eerstejaars Lichte Damesch hebben tijdens de winterwedstrijden al laten zien vooraan mee te doen met een langebaan afstand, waar zij respectievelijk 2e en 3e werden. De vraag is of zij dit ook kunnen met de sprint? De middengroepen hebben zowel vorig jaar, als dit jaar laten zien er helemaal klaar voor te zijn, we kunnen dan ook veel van de damesploegen verwachten.

Het volgende blok, blok 5, zal bestaan uit de mannenploegen. Ook hieraan zullen zowel onze eerstejaars, als onze middengroepen aan meedoen. Op de Winterwedstrijden viel het resultaat van de eerstejaars ietwat tegen, maar dit keer kunnen zijn op vier verschillende afstanden laten zien dat ze zeker mee kunnen komen met het veld!
Bij de middengroepen zullen er ook roeiers van andere verenigingen in de boot zitten. Bij Middengroep Licht zal er een lichte roeier van Laga mee roeien en middengroep Zwaar zal combineren met Saurus en Vidar.

Het belooft een mooi weekend te worden en ik hoop u dan ook allen aankomend weekend te zien, aan de Amstel!

Blok 1 (Zaterdag)
DCL
Marloes Erkelens, Lotte de Jong, Marit Kosmeijer, Evelien Lambooij,                                 Josephine Peeters, Margo van Vliet, Melissa van der Meijs en Pleun de                               Brouwer, stuur: Laura van der Plas

Blok 2 (Zaterdag)
HCL  
Joris Bergman, Maarten Bunschoten, Floris Parlevliet, Jordy Kuijt, Philipp                           Schneider, Berend Witteman, Cas Hendricks en Robert Altena, stuur:                                 Marthe Peeters

Blok 4 (Zaterdag)/ Blok 1 & 4 (Zondag)
LDej4*  
Anne Voskamp, Suzanne van Wijck, Heleen Middelkoop en Vera Verburg,                         stuur: Renske van ’t Oever
LD1eDiv4*  
Willemijn Sneep, Janette van der Linden, Nelleke Scheijen en Veerle van                           Velze, stuur: Maria van der Velden
Dej8+
Annelise Wilms, Eva van der Bent, Brechtje Jansen van Rosendaal,                                   Bjarny van der Linden, Laura Kuiper, Lisa van der Geest, Merel van der                             Bent en Doris Maat, stuur: Dorinda Bolte
Dej8+ (combi Okeanos/Njord) Jennifer Breet
D3eDiv8+    
Ida van Dorp, Maxime Klein, Pauline Bakker, Esmeralda Harris-Mostert,                             Yaël Stroeken, Mieke Wilms, Liselore Meijer en Else Kommer, stuur: Lisa                           Bleijerveen

Blok 5 (Zaterdag)/ Blok 2 & 5 (Zondag)
LHej8+
Harm Derks, Thom Sentner, Wilco Verhoef, Edouard Lustermans, Olaf                               Kramer, Job Boersma, Milan Pastoors en Jan Lankhorst, stuur: Rianne                           Koene
Hej8+
Sjaak Brinks, Yorick Verduin, Arend Weijs, Rafaël van Hees, Niels                                       Boonstra, Sjoerd de Vreeze, Yves Haverkamp en Jurgen Elenbaas, stuur:                       Jessica van den Heuvel
LH2eDiv8+
Maarten Menschaart, Mathijs Peters, Frank de Vries, Lukas Pragt (Laga),                         Chris Westdijk, Boudewijn Yannick Bisschop, Jelle Algie en Tom Huberts,                         stuur: Ellen Breedveld
H2eDiv8+  
Ronald Greweldinger (Vidar), Alexander Pennings (Saurus), Jos van der                             Holst (Saurus), Gerard van der Velden(Saurus), Bouke Algie, Wessel Vink,                       Jasper Hoffstedde en Camiel Boersma, stuur: Maria van der Velde

Bent u benieuwd naar het gehele tijdschema, klik dan op de volgende link: http://www.roeivierkamp.nl/wp-content/uploads/2015/03/h4k.tijdstabel.2015.pdf 

De resultaten zullen live verschijnen via de volgende link: http://www.roeivierkamp.nl/results/