Varsity

De kilo biefstukken zijn gebakken, het Varsitydiner is geweest, de ploegen zijn geloot en de ploegen zijn besproken tijdens de Varsity Prognose Vergadering. Tradities die alle gepaard gaan met hetgeen waar het om draait: de Varsity. Nog één nachtje slapen en dan is het zover. De Njordploegen zullen de eer van Njord verdedigen en het voorbeeld geven voor ons vlaggenschip, de Oude Vier.

Sommige van de ploegen zullen zich eerst in een voorwedstrijd moeten bewijzen. Voor de Jonghe Acht en Lichte Acht zal het een moment zijn waarbij ze kunnen laten zien meer te kunnen, dan dat ze in het lange baanseizoen hebben laten zien.

De damesch zullen er alles aan doen de goede resultaten door te zetten in hun eerste 2k wedstrijd. Voor Middengroep Dames staat er geen voorwedstrijd op het programma. Zij zullen rechtstreeks de finale starten en met beide ploegen, naast elkaar liggend, strijden voor de overwinning.

Om 12:20 zullen de mannen in de Oude Vier aan de start verschijnen. Meteen in de voorwedstrijd zullen zij tegen een van de favorieten

Bent u benieuwd naar de starttijden kijk dan in het onderstaande schema.

[table id=4 /]

Voor de volledige loting kunt u een kijkje nemen via de volgende link:
http://knsrb.nl/images/downloads/Definitief_tijdschema_V132.pdf

Ik hoop u allen te zien, om de ploegen naar de finish te schreeuwen en met mij in het water te springen na de winst van de Oude Vier!

“Njord wint de Varsity!”