Bled International Regetta

Met nog één nacht slapen voor de World Cup I in Bled, vindt ook vandaag al roeispektakel plaats op het meer van Bled. Vele aanwezige ploegen zullen vandaag starten, tijdens de Bled International Regetta. Ook onze eigen roei(st)ers kunnen hier natuurlijk niet ontbreken.

Om 11:00 vanochtend lagen Broenink en Knab aan de start om het in de voorwedstrijd op te nemen tegen Estland, Hongarije, China en twee ploegen uit Slovenië. Direct uit de start lieten de mannen zien voor de winst te gaan. Tot de 1000 meter wisten zij op de eerste plek te blijven, maar gaven de volgende 1000 uiteindelijk toch iets toe aan Estland. In een tijd van 6:25.000 behaalden zij een tweede plek en daarmee ook een plek in de A-finale, die om 16:25 zal plaatsvinden.

Vanmiddag om 16:05 zal Nicole Beukers aan de start verschijnen, samen met Chantal Achterberg, Inge Janssen en Carline Bouw in de finale van de W4x.

Wilt u onze roeiers en de andere Nederlandse uitzendigen live volgen? Houdt dan de volgende website in de gaten: http://www.worldrowing.com/events/bled-international-regatta/