International Huegel Regatta

Dit weekend vindt de International Huegel Regatta in Essen plaats. Meerdere van onze roeiers zijn hier gestart, met ondertussen al winst voor Marie-Anne!

Gründer startte samen met David Fox, Jasper Tissen en Vincent Klaassens een directe finale. Met 26 seconden achter de Holland Vier eindigden zij als 6e. Van Kints roeide samen met Langenhorst Jurgen, van Kints Sebastiaan, van Dijk Sander en van Zeijl Ward in de lichte vier-zonder. De tijd van 6:50.33 was goed voor een 3e plek! Donna, die een directe finale startte in de vier zonder, roeide naar een 2e plek (7:45.6). Ook Marie-Anne mocht direct klaar gaan liggen voor de start. Zij streed samen met Ilse Paulis tegen twee Argentijnse dames. In de tijd van 8:21.71 kwamen zij als 1e over de start! Donna wist samen met Marlies van Der Lugt, Leonoor Portengen en Janneke Voordouw op 2 seconden na niet de eerste plek te veroveren. Zij werd 2e in de tijd van 7:45.60. Röling moest zich eerst bewijzen in de voorwedstrijd. Dit lukte niet, maar vandaag liet hij zien dit wel te kunnen! In een tijd van 7:32.41 kwam hij als 2e over de finish en is daarmee door naar de  finale.