NK groot en ARB

Dit weekend gaan onze roeiers de strijd weer aan op de Bosbaan tijdens zowel de ARB, als het NK groot.

Op zaterdag zullen Donna (DSA4-), van Kints (SA4-) en Gründer (SA4-) als eerste van onze Njordploegen kans maken op de titel Nederlands Kampioen. Zij zullen alle drie starten in een directe finale.
Ook op zondag zijn er NK titels te verdelen. Gründer, Röling en Evi van der Graaf (stuur) zullen dit in het SA8+ veld doen. Ook van Kints gaat op zondag de strijd aan in de acht. Hij start in het LSA8+ veld. De Damesch Acht start in het DSA8+ veld tegen onder andere Donna, die aan de start verschijnt met de SB acht. Willemijn en Janette starten in het LDSA2x veld. Zij starten in een directe finale tegen Marie-Anne en Anne-Marie Schonk (Nereus). De mannen Röling en Knab zullen samen in de dubbeltwee starten (SA2x).
Tot slot starten Nicole Beukers en Marie-Anne Frenken beide in het SA4- veld aan het einde van de dag.

[table id=7 /]

Uiteraard zullen onze andere Njord-ploegen ook van de partij zijn tijdens de ARB.
Op zaterdag zullen de eerstejaars weer starten in de acht. Bij Eerstejaars Lichte Dames zal Wietske Wesseling dit keer in de skiff aan de start liggen. Bij de middengroepen zal Bouke Algie combineren met Floris de Widt (Willem III) in het O2- veld. Boersma en Vink zullen combineren in het N4+ met Duvekot en Verbon. Hoffstedde start in het B1x veld. Bij Middengroep Licht start Peters in de skiff en starten Menschaert en de Vries samen in de tweezonder (LO2-). Algie, Huberts, Bisschop en Westdijk liggen aan de start van het LDev4- veld. Middengroep Damesch start zoals altijd in het DDev4- veld met twee viertjes. Bij Middengroep Lichte Damesch roeien Willemijn en Janette samen weer in de dubbeltwee en roeit Veerle van Velze wederom in de skiff.

Op zondag zullen de meeste ploegen in dezelfde nummers starten als zaterdag. Eerstejaars Licht zal niet in de acht starten, maar in twee viertjes in het O4+ veld. Middengroep Zwaar start op zondag weer in de vierzonder. Willemijn, Veerle en Janette zullen samen met Annika (Skadi) starten in de dubbelvier (DO4x). Ook Peters en de Vries starten wat anders en zullen de strijd in gaan in de LN2x.

Voor een compleet overzicht van de loting verwijs ik u graag naar de volgende site: http://regatta.time-team.nl/arb/2015/draw/matrix.php