Argo Sprint & NSRF Slotwedstrijden

Vanavond zullen onze ploegen strijden over 500m op de Argo Sprint. Eerstejaars Damesch (Eva, Annelise, Bjarny, Jennifer, Merel, Laura, Lisa, Doris) zal in het Dej8+ veld starten en Brechtje en Judith stappen samen in de tweezonder (DO2-). In datzelfde veld starten ook Liselore en Ida. Een ander deel van Middengroep Dames (Else, Yaël, Pauline en Esmeralda) start in het DN4+ veld. Mieke gaat de strijd in haar eentje aan in de skiff (DB1x). Eerstejaars Lichte Dames (Wietske, Suzanne, Vera en Heleen) start in het Ldej4* veld. Anne start in de skiff (LDN1x). Wie ook in de skiff start in het LDN1x veld is Veerle. De andere dames van Middengroep Lichte Dames starten in de dubbeltwee. Willemijn start samen met Mandy van der Walle (LDSA2x) en Janette zal samen met Veerle starten. Van Middengroep Zwaar zal Algie wederom met de Widt (Willem III) in de tweezonder starten (O2-). Hoffstedde gaat dit keer voor de winst met Hugo Maassen van Argo (N2x). Middengroep Licht start met een viertje. De heren de Vries, Menschaert, Bergman en van der Plas (Ska) zullen aan de start liggen van het LN4+ veld. Los van de wedstrijdploegen ligt ook het duo Christen en Gaastra weer aan de start. Zij zullen de strijd aan gaan met oude bekenden in het SA2+ veld. Na de winst in 2012 en 2013, zullen zij proberen de derde overwinning binnen te slepen. Ook ligt de Dames Talentenacht aan de start bij de sprint. Zij zullen voor het eerst samen de Bosbaan overgaan en kunnen zich alvast voorbereiden op het weekend. Bent u benieuwd naar de loting? Neem dan snel een kijkje op: http://regatta.time-team.nl/argosprint/2015/draw/c8.php

Het weekend zal in het teken staan van de NSRF slotwedstrijden. Op zaterdag wordt het een beslissend moment voor Eerstejaars Damesch. Zij zullen boven Gyas moeten eindigen om het klassement te winnen. Verder zullen er verschillende uitstapjes worden gemaakt in andere nummers door onze wedstrijdploegen. Ik verwijs u graag naar de volgende site om een overzicht te zien van alle startende ploegen: http://regatta.time-team.nl/nsrf/2015/draw/c8.php.

Ik hoop u allen dit weekend te zien op de Bosbaan, om de roeiers aan te moedigen tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen!