Rijkswaterstaat roeit bij Njord!

Dat roeien een fantastische manier is om te leren samenwerken, bleek wederom vorige week. Aan het eind van een tweedaagse teamsessie met een directieteam van Rijkswaterstaat begeleid door Rob Mudde van & partners bv (zie www.en-partners.nl) kwam het viertal langs bij Njord. Na instructie op de kant en oefenen op de ergometer en in de bak gingen ze aan boord. Vanaf de kant begeleid door Lisa en in de boot ondersteund door stuurvrouw Demi. Bij terugkeer met een start vanaf de brug bleek dat ze in amper anderhalf uur op het water een succesvol team waren. De basis was natuurlijk ook door Rob Mudde gelegd in de voorafgaande anderhalve dag, maar het resultaat van het team onder deskundige begeleiding van onze eigen Njordleden mocht er zijn.

Rob Mudde steunt door middel van deze clinic het Row to Rio project. Wilt u net als dit team van de Rijkswaterstaat met uw collega’s in de boot stappen mail dan naar extern@njord.nl

Foto Clinic Rob Mudde