Recensie van het Visser ‘t Hooft Lyceum Leiden

Enkele weken geleden kwam de 4 mavo klas van het Visser ‘t Hooft Lyceum naar Njord om het schooljaar sportief te beginnen. De dag begon met een opwarming op het vlonder, vervolgens werd de groep in teams verdeeld en kreeg elk team een eigen coach toegewezen. Samen met de coach werden alle stappen van het roeien doorgenomen op de ergometer, in de roeibak en uiteindelijk in de boot. De dag eindigde met een wedstrijd over het Galgewater en uiteraard taart voor de winnaar. Vandaag kwam een leuke recensie binnen!

Leerling:

Ik vond het eerste dagje van het schooljaar roeien met de klas erg leuk. Nadat je elkaar een hele vakantie niet hebt gezien is het toch leuk om weer iets actiefs samen te doen. Ik heb erg veel lol gehad bij de warming-up en vervolgens ook in de boot. Na wedstrijden roeien hebben we uiteindelijk met alle meiden ook nog een stuk taart gewonnen. Het was een leuke en actieve dag. Laat het schooljaar beginnen!

Docent:

Voor het 5e achtereenvolgende jaar met 4 mavo naar Njord. Met wederom goed weer en een enthousiast team om ons heen. Ook wij als begeleiders hebben genoten van de groep. Een mooi stukje teambuilding dat past in het kader van de positieve groepsvorming. Wij zullen hier zeker gedurende het jaar op terugkomen. En niet te vergeten de foto’s zijn bijna een zekerheid bij de diploma-uitreiking. De eerste stap op weg naar succes is gezet, op naar een uitdagend jaar en een mooi resultaat. Studenten van Njord, dank voor jullie enthousiasme & inzet, tot volgend jaar!

Wil jij met je klas of collega’s komen roeien? Mail dan naar extern@njord.nlVisser 't Hooft