Roeigoed tekent nieuw contract!

Vanmorgen bracht Cécile Witteman van Roeigoed een bezoek aan de K.S.R.V. “Njord” voor een heugelijk moment, namelijk het tekenen van het nieuwe contract! Roeigoed is al jaren de leverancier van roeikleding aan de leden van Njord, maar die samenwerking is nu uitgebreid. Naast dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan een nieuwe kledinglijn gaat roeigoed onze vereniging nu ook sponsoren!

Wat gaat er voor de leden veranderen? Naast dat roeigoed de K.S.R.V. financieel gaat ondersteunen, gaat ook het proces van kleding bestellen veranderen. Voorheen was het gebruikelijk dat alle roeikleding via de webshop van Roeigoed werd besteld. Die mogelijkheid blijft, maar het wordt voordeliger om de kleding te bestellen op speciale pasdagen van 10 en 17 november. Deze vinden plaats op de ploegvormingsborrels, dus borrel met potentiële ploeggenoten, pas de kleding en bestel je roeitenue op rekening. Mocht je het volledige Njordtenue (lange broek, korte broek, lang shirt, kort shirt) aanschaffen, dan kan dit tegen een gereduceerd tarief. Ook wordt op deze dagen de vernieuwde collectie getoond.

Bedankt Roeigoed voor de mooie bijdrage aan ons Row To Rio project!