Njord wil uitbouwen!

Zoals vele van jullie al in de wandelgangen hebben vernomen staat er een uitbouw op de planning. Njord is een explosief groeiende vereniging. De K.S.R.V. “Njord” heeft heel hard extra ruimte nodig en de verbouwingsplannen zijn in een vergevorderd stadium. De tekeningen zijn klaar. In combinatie met een slimme herindeling van de huidige ruimte zou het nieuwe loodsplan het mogelijk maken om negen extra boten te plaatsen. Met deze grote stap voorwaarts garanderen we dat Njord in de toekomst een volwaardig vloot kan blijven aanbieden aan haar leden, zodat de afgelopen succesvolle seizoenen geen uitzondering maar regel worden. In de huidige situatie hebben we geen plaats voor nieuwe wedstrijd- of competitieboten en die zijn wel nodig!

Hoe kan jij Njord helpen? Iedereen kan ambassadeur van de verbouwing worden! Je kunt als lid of niet-lid individueel geld doneren of met een groep een groter bedrag doneren (denk aan huizen, disputen, ploegen, (oud)besturen, commissies e.d.). Daarnaast kunnen leden sponsoren aandragen: wanneer je er zelf de middelen niet voor hebt, kun je toch op de loodsdeur vereeuwigd worden!

Hoe word ik ambassadeur van de verbouwing?
Je kunt als groep of individueel persoon geld doneren of binnenhalen voor de verbouwing, dit kun je doen door eigen geld in te leggen of door sponsoren te benaderen en te binden aan het project. Om het makkelijker te maken om sponsoren te binden, wordt er in april een grote sponsordag georganiseerd: de Row To Rio dag. Op deze dag zal er geërgo’d worden in een vorm van een sponsorloop. Natuurlijk kun je ook op een ander manier geld binnenhalen om ambassadeur van de uitbouw te worden. Voor 10 euro kan je al een baksteen bijdragen aan de verbouwing. Vanaf een bijdrage van 500 euro krijgt de groep of persoon een metalen plakkaatje op de binnenkant van de loodsdeur. Corresponderend met verschillende bedragen zijn er drie formaten plakkaten mogelijk. Let op: bij de bijdrage van een baksteen wordt er geen naam vermeld. In de bijgevoegde foto vind je de informatieposter waarop de voorwaarden voor verschillende plakkaatgroottes worden toegelicht.

Row To Rio dag
Houd 29 april alvast vrij in je agenda, want dit wordt de dag dat we er met zijn allen voor gaan zorgen dat de uitbouw gerealiseerd kan worden. Zoals een roeivereniging betaamt organiseren wij een ergometermarathon i.p.v. een sponsorloop. Je kunt op individuele basis of met je ploeg de afstand naar Rio de Janeiro afleggen. Wees gerust, elke kilometer naar Rio telt op Njord als meter. Je legt dus  9.556 meter in estafette vorm of individueel af. Hopelijk is het een zonnige dag en kunnen we de ergometers op het vlonder plaatsen. Na deze sportieve inzet is er een borrel voor de sponsoren die jullie aandragen (denk aan ouders, familie, buren en vrienden) en zal er een veiling plaatsvinden waarbij de meest exclusieve Njorditems voorbij zullen komen. Dus wil je bijvoorbeeld nog een set riemen of een ingelijste foto uit het archief? Dan is dit je kans: dit wordt een borrel zoals jullie nog nooit hebben meegemaakt, sponsors zullen aanwezig zijn met standjes en barretjes met zowel eten als speciale drankjes. Haal je (met je ploeg) voor meer dan 500 euro sponsorgeld binnen op deze dag, dan kom je dus ook met een plakkaat op de loodsdeur.

Posterzwartetekst