Voorjaars Njorddag 5 maart

Gaarne nodigen wij u allen uit om op zaterdag 5 maart a.s. de Voorjaars Njorddag bij te wonen. We hebben dit jaar de mogelijkheid om een aantal Varsityploegen – in ieder geval de Oude Vier en Jonge Acht – te schouwen op het kanaal.

De agenda voor de dag ziet er als volgt uit:

13.30: Ontvangst met koffie
14.00: Schouw Oude Vier en Jonge Acht
15.30: Oud-Njord ALV
16.30: Gastspreker
17.15: Aangeklede borrel met bitterballen en fameuze saté van Naucrates

Gezien het toch wat geringe animo, hebben we besloten om het agenda punt “Gelegenheid tot roeien” te laten vallen. Indien u toch met wat oud-ploegmaten in de boot wil stappen, is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u in dat geval even contact op met de Comissaris van het Materieel via materiaal@njord.nl.

Wij kijken er zeer naar uit om u allen wederom in grote getalen te morgen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Njord en Oud-Njord,
J. (Joris) Bergman
Ab Actis & Commissaris voor Oud-Njord