Njord gaat samenwerking aan met SMC Rijnland!

Njord zorgt graag goed voor haar roeiers en beperkt blessures waar mogelijk tot een minimum. Iedereen heeft wel eens een pijntje, maar moet je ermee naar de dokter of zal het morgen weer over zijn? We zijn sinds kort de samenwerking aangegaan met Sportmedisch Centrum Rijnland: er is vanaf nu de mogelijkheid om gebruik te maken van fysiotherapie op Njord!

Twee keer per maand zal SMC Rijnland op Njord aanwezig zijn voor een inloopspreekuur.  Als je ergens last van hebt, kan je daar vrijblijvend en kosteloos langs gaan. Mocht tijdens het inloopspreekuur blijken dat er een vervolgbehandeling nodig is, dan kan die bij SMC Rijnland verkregen worden. Wanneer je buiten de inloopspreekuren om ergens last van krijgt, is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de praktijk, je kan dan dezelfde dag nog terecht.

Natuurlijk zijn we in eerste instantie in Leiden om te studeren en dus combineren we de komst van de fysiotherapeuten met deze primaire activiteit. Voor studenten Fysiotherapie is het mogelijk om tijdens deze inloopspreekuren mee te kijken met de behandeling en zo Njord te combineren met je studie!

SMC Rijnland

Eén reactie

  1. Goede zaak. De mensen van SMC Rijnland zijn zeer betrokken en ‘sportminded’ mensen. Onder leiding van Jaco staat daar een mooie sportmedische organisatie met veel mogelijkheden. Ons gezin heeft er al lang veel baat bij.