Njord zoekt een hoofdcoach voor de eerstejaarssectie! (gesloten)

Roeien, dus Njord. Het is wat we standaard uitdragen bij de introductieweek én naar de rest van Nederland. Njord is een ambitieuze studentenroeivereniging met bijna 1100 leden, waar onze ambities verder gaan dan alleen hard roeien. Njord is een plek waar iedere student zichzelf kan ontwikkelen: zowel op het water als langs de kant. Met een goede onderlinge sfeer binnen de vereniging, de groeiende aanwezigheid van een topsportklimaat en een fijne plek in het hart van Leiden biedt Njord elke roeier (en coach) een plek waar ze een fijne tijd kunnen beleven. Afgelopen jaren heeft de eerstejaarssectie progressief goede resultaten neergezet, met minimaal een top 5 plek voor elke ploeg aan het einde van afgelopen seizoen als hoogtepunt. Voor zowel de top, als de middengroep en de eerstejaars ziet Njord graag een coach die de persoonlijke aandacht kan geven die nodig is om de roeiers naar een hoger niveau te tillen. Om door te blijven ontwikkelen zijn we daarom op zoek naar een professionele coach voor de gehele eerstejaarssectie. 

Functieomschrijving

Njord is op zoek naar een hoofdcoach voor de eerstejaarssectie; iemand die zichzelf, net als de roeiers, graag wil ontwikkelen binnen Njord. Je gaat aan de slag als een actieve begeleider, die op de lange termijn een duidelijke lijn kan meegeven aan zowel de roeiers als de verenigingscoaches. Samenwerking en synergie met de huidige profcoaches (Marijn Algie en Harmen Eefting) staan bij ons hoog in het vaandel, en het is belangrijk dat onze profcoaches met eenzelfde visie naar het roeien kijken en in staat zijn om een gezamenlijk plan te ontwikkelen.

Eisen functie

  • Beschikking over een RC-3 diploma (RC-4 is een pré), of aantoonbare vergelijkbare coachervaring
  • Affiniteit met de studentenroeiwereld
  • Beschikking over leidinggevende capaciteiten en een positieve overtuigingskracht
  • Competentie in samenwerking met andere professionele en verenigingscoaches
  • Ervaring met het creëren van trainingsschema’s is een pré

Wat biedt Njord

  • Een prettige werkomgeving met gemotiveerde en studerende roeiers
  • Een gemiddelde urenbesteding van 16 uur in de week, de vergoeding wordt in overleg vastgesteld.
  • Een aanstelling voor in eerste instantie één jaar, ingaand op 1 september 2023, met de intentie voor een meerjarige samenwerking
  • De vrijheid om je eigen lijnen en schema op te stellen, maar ook de begeleiding die hierbij eventueel nodig is

Solliciteren kan tot en met woensdag 24 mei, middels het insturen van een CV en motivatiebrief naar wedstrijd@njord.nl. Ook kun je hier met eventuele vragen terecht.