3 september Olympische huldiging Njord

U heeft het allemaal gezien: 11 augustus won de Dames Dubbelvier Olympisch zilver in Rio de Janeiro. We zijn extra trots op deze prestatie omdat ons Njordlid Nicole Beukers deel uitmaakte van dit zilveren kwartet. Daarnaast werd deze succesvolle combinatie gecoacht door nóg een Njordlid: Nienke van Zijp. Ook in de Dames Acht een lichtblauw tintje in de vorm van Sophie Souwer. Oorspronkelijk lid van Gyas, maar tegenwoordig onder de bezielende leiding van Lili Wabeke-Meeuwisse naar de top gecoacht. De Olympische Spelen zijn in het roeien het hoogst haalbare. Daarom verdienen deze topprestaties ook de maximale erkenning die we vanuit Njord kunnen bieden en is het hoog tijd voor een huldiging.

De huldiging vindt plaats op 3 september op de K.S.R.V. Njord. Velen van u hebben deze datum al in de agenda staan voor de opening van onze nieuwe loods. De loods wordt nog steeds geopend, inclusief de ambassadeurslunch, maar vanaf 17:26 uur zijn de ogen gericht op Nicole, Nienke en Sophie wanneer zij samen met hun ploegen feestelijk onthaald zullen worden. Daarna zullen we samen het glas heffen.

De kosten voor de aangeklede borrel worden hoofdelijk omgeslagen, u kunt zich uiterlijk tot 1 september afmelden via deze link. Bent u geïnteresseerd lid, dan kunt u zich via dezelfde link aanmelden. Graag zien we u allen verschijnen 3 september, het dagprogramma zal er als volgt uitzien:

16.00 uur: Opening loods

17.26 uur: Huldiging Olympische toppers

De prestatie van Nicole is de beste Olympische Njordprestatie ooit, we rekenen er dus op dat deze huldiging van hetzelfde kaliber gaat zijn.