Nominaties Leidse Sportprijzen kleuren lichtblauw

De genomineerden voor de Leidse Sportprijzen 2016 zijn bekend. Na het uiterst succesvolle jaar dat Njord heeft gekend, kleuren deze nominaties niet geheel toevallig behoorlijk lichtblauw.

Zo gaat Nicole met een zilveren medaille uit Rio op zak zelfs op voor titelprolongatie, nadat ze afgelopen jaar ook al de titel Leidse Sportvrouw van het jaar mocht dragen. Daarnaast is Nienke, na de voor haar en haar ploegen uiterst succesvol verlopen Spelen, genomineerd voor de Coachprijs. Als klap op de vuurpijl maakt ook Annika kans op een titel, namelijk die van Leidse aangepaste sporter van het jaar.

Vanaf vandaag is het via de website van het Leidsch Dagblad mogelijk om te stemmen op onze toppers. Wij vertrouwen erop dat u dit allen in groten getale zult doen.