Nicole Beukers wint opnieuw zilver samen met Sophie Souwer!

Nicole, Broenink en Sophie lagen afgelopen weekend aan de start van de European Rowing Championships in Racice. Opnieuw een spannend weekend, waar mooie medailles behaald konden worden. Nicole en Sophie stapten samen met hun ploeggenoten in de Quadruppel Sculls. Na een hele harde voorwedstrijd te hebben gevaren, en deze ook te winnen, plaatsten zij zich direct voor de A-finale! Nadat het startsignaal had geklonken, wisten zij hun puntje direct op een tweede plek te leggen. Dit hebben ze de rest van de race niet meer weggegeven. Zo behaalden zij een mooie zilveren medaille op het EK in Racice, waarvoor hulde!

Broenink startte weer in zij skiff. Hij werd gelood in een hele zware voorwedstrijd waar hij een vierde plek wist te behalen. Dit was helaas niet goed genoeg een directe plaatsing in de finale. Diezelfde middag voer hij de herkansing met een derde plek als resultaat. Dit bracht hem in de C-finale. Daar finishte hij uiteindelijk met een vierde plek!