Vijf maal blik op de Koninklijke Holland beker!

Afgelopen weekend was weer een succesvol weekend voor Njord tijdens de Koninklijke Holland beker. Er werden maar liefst vijf blikken mee terug genomen naar Leiden!

Het eerste blik werd behaald op zaterdag, onze stuurman Kwee verscheen daar aan de start met de mannen KNRB-combi <23. Met een uiterst rappe tijd van 5.31.48 versloegen zij zowel nationale als een internationale ploeg.

Direct daarna vond de A-finale van de Oude Dames Acht plaats. De dames hebben het nog even spannend gemaakt met een snoek, maar wisten zich goed te herpakken. Ze bleven domineren en met een tijd van 6.21.20 wisten zij de A-finale te winnen!

Als laatste die zaterdag was het de Oude Acht die een mooie race wist neer te zetten. Met een tijd van 5.40.77 waren zij de andere verenigingsboten te snel af en wonnen daarmee de Men’s Invitational Eight!

Op zondag was het opnieuw stuurman Kwee die met de mannen KNRB-combi het veld te snel af wist te zijn. Ditmaal nog sneller dan de dag ervoor. Met een tijd van 5.28.90 wonnen zij opnieuw op de Koninklijke Holland beker.

Het laatste blik werd dit weekend behaald door onze Nicole Beukers. In haar vrouwen dubbelvier met Sophie Souwer, Olivia van Rooijen en Lisa Scheenaard, namen zij het op tegen onder anderen de dubbel vier van Mieke Wilms. Dubbel lichtblauw aan de start! Uiteindelijk was het de boot van Nicole die met een voorsprong van dik 14 seconden de rest van het veld achter zich liet. Zo wonnen ook zij op de Koninklijke Holland beker!

Hulde voor al deze mooie blikken!