UITSLAG EK VARESE – 2021

Afgelopen weekend kon roeiend Nederland van jong tot oud genieten van zinderende races in Varese. Dit prachtige meer, wat de afgelopen jaren ook toneel was van meerdere trainingskampen, was afgelopen weekend de thuishaven van roeiers uit geheel Europa. Het vorige EK lijkt misschien nog kort geleden, maar de Nederlandse equipe stond al weer klaar om te laten zien uit welk hout zij zijn gesneden in dit Olympische jaar. Njord was in meerdere ploegen vertegenwoordigd en onze toproeiers hebben uitstekende prestaties neer weten te zetten!

Mej. Nicole Beukers behaalde een gouden medaille in de dubbelvier en dhr. Broenink behaalde een zilveren medaille in zijn dubbeltwee, evenals mej. Annika van der Meer, ook zij wist een zilveren medaille te behalen in het PR2 Mix2x veld! Ten slotte wist ook dhr. van Brussel in de lichte dubbelvier een bronzen plak te behalen! Stuk voor stuk prachtige prestaties van hoog niveau, wat resulteerde in de ene na de andere spannende finale.